pátek 27. listopadu 2015

A opět něco z Havlíkovy přírodní apotéky!

Jestli mě v poslední době nějaká kosmetická značka opravdu zajímá a baví, tak je to právě Havlíkova přírodní apotéka. Vyzkoušela jsem další dva produkty a tady je recenze.

Potřebovala jsem další balení mycího elixíru na intimní partie (je prostě perfektní, recezce je zde) a k němu jsem do objednávky přidala dva produkty pro péči o pleť. Asi je přirozené, že s přibývajícími roky se člověk snaží tu tvář uchovat, nejlépe zakonzervovat, jak jen to jde a prostě se neubrání zkoušení dalších a dalších slibných výrobků. Neodolala jsem BIO českému krému a masce Královská snídaně pro pleť a tady je recenze.







BIO Český krém

Krém se Apotéce vyloženě povedl. Už jen ta krásná bylinková vůně stojí za to. Líbí se mi na něm, že není mastný, mou pleť spíš matuje. Chvíli trvá, než se vstřebá, ale stačí ještě jednou rozetřít a je to. Osvědčil se mi i jako podklad pod make-up. Obsahuje samé pěkné věci jako je makový olej, extrakt z meduňky a mateří kašičky. Celé složení si můžete prostudovat zde na eshopu Apotéky. Krém používám ráno na vyčištěnou(!) pleť. Z mé pleti mám celý den dobrý pocit, myslím, že krém hydratuje a vyživuje velmi dobře. Určitě se k němu budu vracet. Všimla jsem si, že teď na etiketách stojí - všestranný krém pro ženy i muže. To zní jako popis Indulony :-) Musím říct, že se mi více líbil podtitul - pro vytížené ženy.

Koupíte ho zde za 168 Kč (30 ml)

Bodové hodnocení: 7/7

3-minutová ranní maska Královská snídaně pro pleť

Maska nabízí až 72 hodinovou hydrataci a vyčištění pleti. Obsahuje olej z avokáda, extrakt z mateří kašičky, rakytníku a šalvějě. Nanáší se vždy ráno na neumytou pleť. Má to být jedna z prvních věcí, kterou ráno uděláte. Necháte tři minuty působit a smyjete vodou. Já ke smývání používám houbičku. Maska má na sebe navázat nečistoty a pleť hloubkově hydratovat. Je to taková maska a přípravek na ranní čištění pleti v jednom.

Bohužel mě maska příliš neoslovila. Výraznou hydrataci jsem nezaznamenala, ale hlavně mi vadí jakoby ulepený pocit, který po smytí masky mám. Jako bych se ráno vůbec neumyla a vyrazila do světa tak, jak jsem se vzbudila. Jsem zvyklá na ranní čištění pleti s micelární vodou, po které mám svěží a čistý pocit. S touto maskou mám pocit opačný. Neříkám, že je maska špatná, konzistence i vůně jsou moc fajn, jen mi nevyhovuje ten ranní způsob použití. Masku tedy používám občas, klasicky na vyčištěnou pleť. Maska má v sobě hodně aktivních složek a proto může na pleti štípat. Mě se to párkrát stalo, a to nemám citlivou pleť. Ptáte se, jestli bych si ji koupila znovu? Asi ne. Dám šanci jiným výrobkům.

30 ml masky stojí 278 Kč (zde).

Bodové hodnocení: 5/7


Už si u Havlíka dělám zálusk na další produkty. Tentokrát to bude něco na vlasy. Můžete se tedy těšit na další recenze!

Máte zkušenosti s těmito produkty? Taky se vám líbí Havlíkova přírodní apotéka?

7 komentářů:

  1. Produkty vyzerajú zaujímavo :) A som rada, že si spokojná

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. wau tak toto chcem vyskúšať, vyzerajú super :)

    ccntlife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla tříminutovou ranní masku (ne tu tvou královskou) a byla jsem naprosto spokojená. Je fakt, že jsem si musela chvíli zvyknout, že si ráno dávám masku, ale pak už super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle kosmetiku mám moc ráda a zatím jsem vyzkoušela dva produkty :) Byla jsem spokojená s ranní 3-minutovou maskou a už se chystám na další produkty :)

    OdpovědětVymazat
  5. jj ten český krém se jim vážně moc povedl, už mi dochází, tak jednou namažu a už nemám, takže rozhodně budu kupovat znovu.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za popsání zkušeností! Zrovna zvažuji, jestli jít do Bio krému a masky (teď jsem dostala v obchodě vzorek Havlíkova přírodního zázraku), tak Bio vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...