neděle 25. října 2015

Tipy na vánoční dárky 2015 I. (pro ženy a něco i pro děti)

Je teprve konec října a ona už řeší Vánoce? Pokud si právě tohle říkáte, vězte, že není nic blbějšího, než si zkazit předvánoční čas sháněním dárků na poslední chvíli.

Nejen, že vám pořizování dárků týden před Vánocema zkazí náladu, ale taky se může stát, že to, co jste měli v plánu pořídit, bude vyprodané. Vím, o čem mluvím. Takže pojďme mrknout na malou inspiraci. Tentokrát půjde výhradně o dárky pro ženy.



  1. Kosmetika je vánoční klasikou. Milovnicím přírodní kosmetiky by se mohl líbit tento 100% přírodní multi-účelový léčivo-okouzlující balzám The Green Balm.
  2. Další kosmetický tip - krém na ruce Yes! Nurse. Mám ho vyzkoušený a je skvělý. Navíc je v krásné krabičce.
  3. Zápisník pro velkolepé plány a grandiózní nápady se hodí každému.
  4. Svíčka, která krásně voní a hoří nekonečně dlouho, je taky taková sázka na jistotu. U svíček Yankee Candle je jeden problém. Těch variací je tolik, že vybrat jednu dá zabrat.
  5. To bych nebyla já, abych mezi tipy na dárky nedala i parfém. Tahle intenzivní verze známé vůně La Vie Est Belle by mohla být dobrá.
  6. Osvědčený praktický i hezký dárek je látková taška. Tašky Ecozz se dají zavírat na zip a unesou dvacet kilo.
  7. Tuto knížku jsem měla v ruce a zalíbila se mi natolik, že bude na seznamu mých vánočních přání - Bioabecedář Hanky Zemanové.
  8. Dárek, kterým nikdy nic nepokazíte, je pěkný šátek. Jen si předem zjistěte, v jakých barvách by měl být.
  9. A poslední tip je takovou malou specialitkou pro všechny ženy, které nestíhají mýt okna. Je to vůně Clean windows od značky Demeter. Přes okna sice stále nebude vidět, ale kolem vás se bude vznášet obláček vůně, jako by byla okna právě umytá :-)
Tak to bychom měli tipy na dárky pro ženy a teď něco i pro děti. Od 26. 10. do  8. 11. máte možnost nakoupit hračky se slevou až 47 % v rámci akce Týdny hraček na feedo.cz. My máme z feedo.cz tento krásný xilofon, který opravdu hraje tak, jak má, žádné falešné tóny. A to u xilofonu není samozřejmostí. A dřevěný metr na stěnu, abych viděla, jak ta naše drobotina roste. Ve starém bytě jsme metr měli, ale byl nalepovací a nešel přenést. Tento se přenášet dá a to budeme zase potřebovat.


Už taky začínáte přemýšlet nad dárky? Nebo už máte dokonce něco nakoupeno?

29 komentářů:

  1. Nad dárky už jsem začala přemýšlet. Dobré tipy :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Plne súhlasím, že nakupovanie vianočných darčekov netreba odkladať, ja mám už takmer všetky, jednak sme veľká rodina a len vymyslieť, čo komu kúpiť zaberá čas. Ešte mi stále visia na krku dvaja bratia, pre ktorých som nič nevymyslela, ale sú to ajťáci, tam sa ťažko vymýšľa. Nerada chodím počas decembra do obchodov všeobecne, sú prepchaté ľudmi, prekúrené od desne nastavenej klimatizácie až mi je zle a nevydržím dlhšie než pol hodinu a skrátka to neznášam.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  3. Tu svíčku od Yankee Candle bych brala hned :-)
    Skvělé tipy!

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O Krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujímavý článok. Niektoré darčeky sa mi naozaj páčia.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Asi máš zkušenosti s Yankee Candle...můžu se jen zeptat, jestli opravdu tak nějak pořádně provoní domov? :) Stále sháním do našeho bytu něco co funguje a bude vonět...předtím jsme byli v malém bytě, tak tam "fungovalo" cokoliv od Brise, Airwick...ale v novém, větším a zatím bez dveří (:D) nějak nemůžu docílit žádné vůně...:( Díky za info předem

    ...a přesně ten metr asi budeme objednávat, právě na feedo...a xylofon jsem naší Sandře dala ještě po mě, už vlastně socialistický :D a baví jí to dost :)) Ale už jsem jí ho i zabavila...zase na chvíli, mlátí do toho hlava nehlava a plnou silou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ještě...myslím, že je nejlepší čas právě teď nakupovat vánoční dárky, já už nějaké i mám...sice to tak nedělám vždy, ale vím, že teď už se moc v klidu nakupovat se Sandrou nedá :), tak když už někde jsem a něco mi padne do oka, tak kupuji a klidně vše od září putuje pod stromeček :D

      Vymazat
    2. Já taky už nakupuju předem, když mi něco padne do oka, protože s dětmi nějaké chození po obchodech fak nedávám :-)

      Svíčku YC mám a provoní hodně a vydrží hrozně dlouho, mám právě tuhle velkou co je na obrázku, jen jinou vůni. Ale nezapaluju ji moc často, protože je to chemie (stejně jako ty Brise atd.) a vdechovat to pořád, to je tak zadělat si na astma, alergie nebo i něco horšího. Takže fakt spíš méně. U sousedky jsem obdivovala bytový difuzér z Bonami, fakt to provonělo hodně, ale zase chemie. Mám raději aromalampy, do kterých dávám 100% přírodní silice, např. eukalyptus nebo levanduli. Ségra si chválí i bytovou vůni ve spreji od Saloos. To jsem se nějak rozepsala, skoro na celý článek by mi to vyšlo už :-)))

      Vymazat
    3. Jj, to my zase taky nepřeháníme, ale když má přijít návštěva, tak mám hned lepší pocit, když to tam nějak příjemně voní :) O té YC fakt uvažuju, jen mě stále trošku děsí ta cena...ale každý píše, že fakt voní a fakt vydrží, tak asi na vánoce si jednu sama sobě podaruu :D
      ...a aromalampu jsme nepoužili od narození malé...nějak si na to ani nevzpomenu :D

      Vymazat
  6. Yankee Candle plánuji koupit, minimálně jako vonné vosky ode mě pod stromkem pár lidí najde:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  7. Yankee Candle plánuji koupit, minimálně jako vonné vosky ode mě pod stromkem pár lidí najde:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zvu tě na halloweenskou giveaway http://life-babylove.blogspot.cz/2015/10/halloweenska-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat
  9. Demeter parfem mám doma a neviem si vynachváliť i šatka vyzerá super :) Určite odporúčam i ja

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY o bieliacu zubnú kúru a dve bieliace zubné pasty

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj skvělé tipy na dárky, já bohužel nemám tolik času na to vymýšlet co komu na vánoce koupit, tak vždycky koupím všem dohromady něco zábavného, třeba letos jsem jim koupila tady to člověče nezlob se https://www.darkysradosti.cz/alkoholove-clovece-nezlob-se-originalni-baleni-p1793 Oproti ponožkám to člověka aspoň pobaví a navíc se to hodí, když je potřeba rozproudit zábavu na nějaké narozeninové oslavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, to není vůbec špatný nápad. Myslím si, že něco takového by se líbilo mému manželovi. To já zas nedávno přemýšlela co koupit své mámě k Vánocům. Nakonec to dopadlo tak, že jsem jí objednala takové pěkné fotorámečky z https://www.emako.cz/foto-ramecky/ Myslím si, že ty se jí budou líbit.

      Vymazat
  11. Evičko, děkuji ti moc za skvělé tipy na dárky. Já teda nechodím tak často do kamenných obchodů pro dárečky. Zvykla jsem si totiž vánoční nákupy řešit výhradně přes internet. Člověku to ušetří hromadu času, nemusí mezi lidi (což je v koroně výhoda) a hlavně ušetří nervy :D Navíc při použití slev ze https://slevovykupon.net můžete ušetřit třeba na celodenní výlet pro rodinku.

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím Jani. Máte super nápady na vánoční dárečky. Ale stejně mi tam ve vašem seznamu tak nějak chybí dárečky pro řidiče - přítel je profesionální řidič. Dám vám všem, holky, tip. Kupte svým drahým polovičkám antiradar. Kluci jezdí méně opatrně a antiradar si určitě budou pochvalovat.

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj. Přemýšlím, že přítelkyni koupím https://yesmoda.cz/chanel/1445-chanel-no-5-edp-100-ml.html myslíte si, že to je dobrý nápad?

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj. Je tu někdo, kdo má zkušenosti s letem stíhačkou? Plánuji to koupit přítelovi a chtěla bych slyšet nějaké zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, no jestli to mohu doporučit jeden takovej elegantnější dárek na Vánoce, tak se mrkni na stránky penezenky-ahal . Mají tam takové dárkové sady s peněženkami a různými jinými doplňky :) Stojí za mrknutí!

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojte ženy, to já jsem pro mou ženu sehnal k vánocům takové hezké spodní prádlo . Je to hlavně proto, že jsem si opravdu už nevěděl rady a netušil jsem, čím víc ji udělat radost. Dle mého má už vše, co bych ji mohl koupit. Nakonec jsem ale vymyslel toto a doufám, že ji tim udělám radost.

    OdpovědětVymazat
  18. Sice neřeším dárky k narozeninám, ale k Vánocům, ale dilema je to stejné. Mé dceři už je 11, takže už se s ní o dárcích lépe komunikuje, když ví, že je nenosí Ježíšek, ale kupuje je mamka s tátou. Letos si přeje nějaký pěkný náramek. Už po něm začínám pokukovat, přece jen, už je půlka listopadu. Zatím jsem našla nejhezčí tady.

    OdpovědětVymazat
  19. Já letos kupuji mé dceři její první telefon. Do toho jí koupím speciální ochranný systém, abych měla přehled, kde je a mohla ji pouštět samotnou ven s kamarády. Nejlepší nabídku jsem zatím našla na této stránce.

    OdpovědětVymazat

  20. Takovýhle dárek by u nás teda neprošel. Můj manžel si může dovolit všechno, co potřebuje, nebo co si přeje, takže je opravdu těžké mu nějakým dárkem udělat radost. Jediné, u čeho vím, že ho vždy potěší, jsou staré obrazy. Věší si je u sebe v pracovně, nebo v práci. Letos jsem mu koupila krásný obrázek z této stránky.

    OdpovědětVymazat
  21. Moc krásné tipy. My to letos pojali hodně pragmaticky a koupili jsme si klimatizace na léto. Bydlíme na jihu Moravy a v posledních letech se ta vedra nedají vydržet. Přes zimu se s ní dá navíc lehce přitopit.

    OdpovědětVymazat
  22. Letošní léto nás s manželem přesvědčilo o tom, že potřebujeme klimatizaci. Takže teď hledáme klimatizace s montáží akce. Určitě si to nebudeme dávat až k Vánocům, ale budeme to mít spíše jako předčasný dárek. Ostatně takové dárky si dáváme poměrně často. :) A k Vánocům pak už jenom pár drobností a obdarováváme hlavně rodinu. :)

    OdpovědětVymazat
  23. No ono to není nic jednoduchého něco vymyslet na poslední chvíli. Já jsem vloni pro syna celý rok v dílně dělal RC model letadla. Je to můj koníček a on chtěl mít taky něco vlastního. A musím říct, že jsem si to fakt užil. Hodně jsem se u toho naučil, to musím říct. Třeba i to, jak fungují planetové převodovky Bühler, které jsem využil na pohon letek a nastavení křídel. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Pěkné tipy, Vánoce jsou sice ještě hodně daleko, ale tyto články se vždycky hodí :) Rozhodně si myslím, že mladé studenty určitě potěší i třeba nějaké dekorace do bytu, protože když ty byty vypadají tak prázdné jako tady, tak se určitě budou hodit. Zároveň je ale určitě dobré tu osobu znát, případně se s ní na koupi tohoto dárku domluvit, aby nezůstal někde ve skříni ležet nevyužit :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...