úterý 3. března 2015

Mé pleti s láskou od One Love Organics

Nejspíš už se nezměním a vždy budu dávat přednost přírodním, kvalitním a k pleti šetrným výrobkům. Takové málo kdy zklamou. Stejně jako produkty značky One Love Cosmetics, které jsem vyzkoušela.

K testování výrobků One Love Cosmetics jsem se nechala zlákat velmi snadno. Zaujalo mě, že jsou ručně vyráběné i balené. Obsahují jen přírodní složky a žádné konzervanty.

Musím vyzdvihnout obaly. Působí velmi něžně a zároveň z nich vyzařuje kvalita. Skvěle ladí s obsahem.

A teď už pojďme na jednotlivé výrobky.




Chia Whip neparfémovaná čistící pěna

Přírodní pěna z pleti odstraňuje nečistoty i make-up. Voní jako mýdlo. Překvapilo mě smývání, které jde velmi snadno, pěna skoro sama mizí. Je velmi jemná a přitom pleť vyčistí dobře. Zkoušela jsem dočistit micelární vodou, ale není to potřeba, tamponek byl čistý. Pěna pleť nevysušuje, což je také velké plus. Myslím, že tento způsob čištění pleti je hodně efektivní, maximálně hygienický a přitom rychlý. Všechna špína se jednoduše smyje a nic se po obličeji nerozmazává, jak tomu může být v případě čištění pomocí odličovacích tampónků. Balení vydrží docela dlouho, takže i vzhledem k vyšší ceně se vyplatí. Pěnu jsem si opravdu oblíbila.

Složení: Zmýdelněné organické olejé (kokosový, olivový a jojobový), rostlinný glycerin, caprylyl/capryl glucoside, organický olej ze semínek Chia (salvia hyspanica), organická šťáva z listů aloe vera a rozmarýnový extrakt.

Cena: 782 Kč (150 ml)

Bodové hodnocení: 7/7

Čistící houba ve tvaru srdce originální

Tahle zajímavá věcička na čištění pleti je celá ze 100% rostlinného vlákna z kořene rostliny jménem Konjacu. Detoxikuje póry, pleť čistí a díky slabému peelingovému efektu pleť zjemňuje. Vlákna mají schopnost absorbovat vodu tak, že se tvrdá vyschlá houbička během minuty ve vodě zvětší a krásně změkne. Vodu nasákne tak, že nejde vymačkat, jako je tomu u klasické houbičky. Do původního suchého stavu se dostane jen uschnutím na vzduchu. Tím, že jsou vlákna čistě přírodní a rostlinné, houbička nevydrží všechno a musí se s ní zacházet jemně, ne-li v rukavičkách. Já jsem ji asi trochu více mordovala a už má pořádné praskliny. Při normálním zacházení by měla vydržet asi tři měsíce.

Houbička může úplně nahradit odličovací tampónky. Pokud nepoužíváte make-up, houbička se dá použít k čištění pleti jen tak samotná. Pokud make-up používáte, na houbičku naneste čistící mléko nebo micelárku. Na odlíčení očí jsem ji taky používala, nanatáhne do sebe černou barvu z řasenky, tak jako se mi to stalo u mořské houbičky, ale odličování není úplně nejkomfortnější a občas i oko zaslzí. Ale dá se to, to ne, že ne. Houbička je taky perfektní ke smývání masek. Je plná vody, ale voda z ní neteče, to je velká výhoda. Osvědčila se mi i k masážím a jemnému peelingu obličeje.

Co bych tak o ní ještě napsala ... Jo. Jsou tři druhy houbiček podle typu pleti. Tato originální je určena pro všechny typy pleti. Houbičky s růžovým jílem jsou dobré pro suchou, citlivou pleť, která se ráda červená. A černá houbička s bambusem a aktivním černým uhlím sedí ke smíšené a problematické pleti.

Závěr: Houbička je skvělá pro odličování, čištění pleti i jemný peeling. Může úplně nahradit odličovací tampónky. Nevýhodou je krátká životnost a vyšší cena.

Cena: 385 Kč 

Bodové hodnocení: 6/7



Brand New Day microderma peeling & maska

Jemný bílý prášek slouží pro přípravu pleťové masky nebo peelingu. Stačí trocha vody pro vytvoření krémové pasty. Já se nerozhoduju mezi maskou a peelingem, ale zmáknu to vše najednou. Pastu nanesu na vlhkou pleť a krouživými pohyby promasíruju a pak nechám působit jako masku. Peeling je to velmi jemný, pleť příjemně vyhladí a ani trochu nepodráždí, jako to bývá u drsnějších peelingů. Maska pleť trochu oživí a vypne. Ale podstatný efekt a hlavní využití vidím u sebe právě v tom peelingu. Masku jsem zkoušela i s medem a tady mám jeden postřeh - nepřidávejte moc vody a při nanášení nemějte dítě v šátku. Med nakapaný ve vláskách není nic pěkného. A vyhněte se aplikaci kolem úst, protože v opačném případě budete mít nutkání se pořád olizovat.

Složení: Organický kukuřičný škrob, organický hrách vonný, Sodium kokoyl glycinu, organický extrakt z plodů ananasu , Sodium myristoyl glutamát, přírodní a organické vonné sloučeniny.

Cena: 306 Kč (15 ml prášku)

Bodové hodnocení: 7/7


Sleva platí do půlnoci 5. 3. 2015

Pokud se vám zdají ceny výrobků vyšší, máte teď skvělou možnost využít slevu 15%. Velmi zajímavě vypadá třeba i Bezvodý balzám krásy nebo Rozjasňující pleťové sérum. Všechny výrobky One Love Organics najdete v eshopu beautyville.cz zde.

Co na tuto značku přírodní kosmetiky říkáte? Máte z některými výrobky zkušenosti?


3 komentáře:

  1. Jak píšeš obaly téhle kosmetiky jsou prostě nádherné , něžné a romantické :) Krása. peeling/maska mě zaujala na víc bloggách, líbí se mi složení a bude opravdu zjemňovat, mám podobný produkt, jen levnější takže u něj zůstanu,ale jinak bych ho zkusila :) Ale pěna mi přijde zbytečně drahá, asi nejsem ochotná investovat do odličovače víc než pět set :/

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle masky/peelingy co se smíchají s vodou mě strašně zajímají:)) i ta houbička vypadá dobře..ale myslím, že u mě by taky dlouho nevydržela:D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta houbička vypadá docela zajímavě. Používala bych ji jen občas na smývání masky a masáž obličeje.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...