úterý 24. února 2015

Záhada španělské kosmetiky Crea-m

Revoluční kosmetika, dobrá pro naši pleť i pro planetu. Je opravdu tak odlišná? Skutečně ji tak nutně potřebujeme? Vyzkoušela jsem několik produktů a můj názor je nejistý.

Co se této kosmetické značce na první pohled nedá úpřít, je originální design výrobků. Nápisy na jednotlivých výrobcích by klidně mohly vyřešit problémy současného světa. Grafik taky zaslouží pochvalu. Ale co dál? Co na to říká pleť?























Ještě než se dostanu k jednotlivým produktům, bylo by dobré značku Crea-m trochu představit. Vyrábí se ve Španělsku a nabízí produkty k péči o pleť a tělo. Krémy jsou dermatologicky testovány, hypoalergenní a bez parabenů. Ale to se dá říct o každém druhém krému. I když jsem se snažila, prošla si web výrobce a několikrát se podívala na propagační video, vstala ze židle, abych si neseděla na vedení, nezaznamenala jsem, čím je tato kosmetika výjimečná a čím by měla být tak dobrá pro pleť a planetu, jak hlásá.



Pojďme se podívat, které výrobky jsem měla možnost vyzkoušet. Jedno plné balení a několik vzorků.


Hydratační krém pro citlivou pleť - Sensitive Skin

Tento krém mám v plném balení. Je určen pro všechny typy pleti včetně té citlivé. Pleť má hydratovat, chránit před zimou i slunečním zářením (SPF 20), bojovat proti stárnutí a dodávat pocit hebkosti. Moje pleť sice citlivá není, ale hydrataci potřebuje. Krém jsem používala ráno i večer. Má lehkou konzistenci a dobře se roztírá a vstřebává. Tímto, i vůní, mi připomíná hydratační krém Nivea Soft. Pleť jsem měla opravdu pěkně hydratovanou a vypadala zdravě, ale jedna věc mi vadila. Po nanesení jsem cítila jemné pálení a štípání (bez začervenání). Nevím, jestli krém takto intenzivně působí nebo je to jen reakce na některou ze složek ve složení, které je typicky chemické. Také bych uvítala jiný obal krému. Nejlépe s pumpičkou, což je hygieničtější. Takže pro mě má tento krém pozitiva i negativa. Pleť je s ním v dobrém stavu, ale ta reakce na mě působí nedůvěryhodně.

Bodové hodnocení: 4/7



Mimo plné balení krému jsem měla několik vzorků. Vyzkoušela jsem je, ale nedovoluju si z tak malého množství výrobky hodnotit. Podělím se s vámi alespoň o svůj první dojem.


Zpevňující gel na prsa a dekolt - Bust Remodelling Gel

Tento gel jsem neměla ani odvahu použít. Má sice krásnou světle růžovou barvu jako malinový puding, ale smrdí jako ta nejagresivnější okena a to by malá Elenka nemusela překousnout a raději by přešla na Nutrilon. Při kojení jde stejně zpevňování prsou mimo mě, ale až přestanu, asi si ještě na  gel ráda vzpomenu a budu ho chtít vyzkoušet:)


Obnovující hydratační krém - Revitalizing Cream


Obnovující krém je konzistencí i vůní hodně podobný prvnímu krému pro citlivou pleť. Pleť má zpevnit, rozzářit, redukovat výskyt vrásek a chránit proti volným radikálům.


Rozjasňující hydratační krém - Skin Brightening

Rozjasňující krém se mě rozjasnit nepodařil a opět mi připoměl krém Nivea, ale tentokrát ten základní v modré plechovce. A to proto, že je hustší konzistence a hůř se vstřebává. Má sjednotit barvu pleti, odstranit tmavé skvrny a dodat mladistvý jas.




Aktivní oční gel - Eye Gel

Konzistenci očního gelu vidíte na fotce výše. Je to prostě gel. Něco jako gel na vlasy, i když ne tak lepivý. Po nanesení se úplně nevstřebá a kolem očí vytváří lesklý dojem. Asi tak, jako byste si kolem očí natřeli zmíněný gel na vlasy. Oči oživí o projasní. Má bojovat proti vráskám, ale k tomu se nemůžu vyjádřit. Používala jsem ho jen krátce. 


Nejspíš nespadám do cílové skupiny této značky nebo jsem nepochopila její poselství, ale dojem na mě neudělala. Myslím si taky, že ceny výrobků jsou přemrštěné. Krémy můžete najít a koupit na stránkách www.kosmetikavelkoobchod.cz nebo v eshopu Ladyboxu. Web výrobce je www.creamcosmetics.com

Setkali jste se už se značkou Crea-m? Jak na vás působí? Chtěli byste ji vyzkoušet?


8 komentářů:

  1. Obaly ma opravdu uzasny. Mam doma jen nejake pytlickove vzorky, ale z tech stejne nic nepoznam.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Obaly jsou fakt nejhezčí. Složení se mi už ak nelíbí, akže mě moc nenalákali :-)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem ji jen letmo registrovala, když byla v LB, takže jsem to nezkoumala hlouběji, ale podle všech těch tvrzení jsem myslela, že je to přírodka... a ono ne. takže tím pádem za mě nezájem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle toho videa bych taky myslela, že je alespoň trochu přírodní a ono ne.

      Vymazat
  4. Já teď používám na obličej přírodní krémy Natura Siberica, bez silikonů a toho všeho. Ale vzorky od této značky jsem dostala v Ladyboxu, tak jsem si řekla, že je zkusím. Jenže jakmile jsem na sebe dala první krém, tak mi přišlo, že úplně cítím, jak mi sedá na obličej a ucpává póry a navíc jsem taky začala cítit jemné pálení, takže jsem se dost vylekala, že mi vyskáčou nějaké fleky nebo tak, krém ze sebe smyla a zbylé vzorky vyhodila. :( Asi to byla z mé strany přehnaná reakce, ale nemohla jsem si pomoct.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak je vidět, nic není černobílé :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se tato kosmetika docela líbí, poprvé jsem se s ní setkala přes Ladybox, obaly jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...