středa 17. prosince 2014

Vánoční přípravy a new in

Vánoční přípravy jsou u nás v plném proudu, vlastně všechno je tak nějak pořád v plném proudu. Času je málo, ale to bych byla špatná blogerka, kdybych něco nesepsala.

Myslela jsem, že tento rok přípravy na Vánoce odfláknu, že nebudu s miminkem stíhat nic. Ale nekonec se ukázalo, že to tak zlé nebude. Jen nevím, jestli to zvládám proto, že už jsem tak stará a zkušená nebo že jsou děti tak hodné:-)


Posílám vánoční pohledy, což se v dnešní době moc nenosí, ale mě se to líbí. Posloucháme a zpíváme koledy - já mám úplně nejraději staré americké vánoční songy. Taky se mi podařilo napéct několik druhů cukroví, které mám ráda nejen já, ale i děti. Oni dostanou jen pár kousků, protože moc sladkého není zdravé, to ví přece každý. Tedy až na mě. Pokud je bílý cukr opravdu takový zabiják, tak tyto svátky nepřežiju. Pak jsem taky rozmístila po bytě pár dekorací a něco nového dokoupila, třeba jako tento bílý dřevěný svícen. Objevila jsem tady v Rožnově obchůdek, kde paní prodává opravdu pěkné bytové doplňky. I tu krabičku na ubrousky v pozadí jsem koupila tam.


Do mé sbírky polštářů přibyl nový chlupatý kousek. Původně jsem chtěla bílý nebo světle šedý, ale nakonec je tento krémový ideální. Velkou radost mám z nové neonově růžové bundy. Někomu se může zdát možná trochu výstřední, ale podle mě je dokonalá. Cítím se v ní jako v peřince. A navíc je praktická. Všichni mě hned vidí, auto mě nesrazí - asi pořídím neonové bundy celé rodině:-) Mrkněte na ni tady. Šedá čepice s chlupatou bambulí se k bundě dobře hodí. Velkou novinkou jsou úsměvy naší nejmenší (foto bude někdy příště). Já mít takovou parádní deku (značka Elodie details), směju se pořád.


A tady mrkněte, jaké recenze vás čekají. Dostala jsem na testování šampón, zubní pastu a krém přírodní značky Urtekram. Dále zkouším bambucké máslo Topvet a několik vzorků vůní. Ty větší odstřiky mají 5 ml a už je to docela slušná dávka. Mám je z parfums.cz.

Ještě mi zbývá dobalit dárky a Vánoce můžou začít. Už se těším. I na kapra, kterého budeme mít přes noc ve vani.

Jak jdou vánoční přípravy u vás? Taky jste si v tomto čase koupili něco pěkného nebo čekáte až na Ježíška?


7 komentářů:

  1. Jé, ta deka mi připomíná láhev od Arizony! :)
    Super fotky :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  2. Malá je roztomilá:) A přesně, taky mi ta deka připomíná láhev Arizona čaje :D

    OdpovědětVymazat
  3. Malá je krásná!!
    Moje přípravy moc neprobíhají, už týden mám teplotu a skoro pořád ležím :(

    A.

    OdpovědětVymazat
  4. No pekne pripravy. Ja som ešte len včera zahájila vianočné pečenie. Lepenie a namáčanie v čokoláde si však nechám až na vikend, a plus ešte niečo určite dopečiem. Inak výzdobu už mám, možno zajtra postavím aj náš mini stromček, pobalím darčeky a sme pripravení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem letos pečení podcenila. Nechávala jsem to až na později a najednou je týden do Štědrého dne a mám dva druhy. Děti marodí a tak se mi nic nechce. Asi ani počasí tomu nepřidá. Rozmístila jsem dekorace, které mi dělají radost a jak píšeš, sladké není zdravé. O víkendu chci dohnat pečení nepečenými druhy. A co bude, to bude, zbytek ochutnáme po návštěvách ;)
    Největší starosti mi dělá balení dárků. Asi nakoupím papírové tašky z recyklovaného papíru, dám mašli a konec :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se mě dneska babi medvědice ptala, jestli nepořídíme živého kapra, aby na něj Mia mohla koukat ve vaně. Na odpověď se jí dostalo: "No jo, babi chce děti traumatizovat už od malička." :D :D takže nevím, jak to s kaprem nakonec dopadne. Mám obavy, že bych to nerozdýchala a museli bychom ho jít pustit :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...