sobota 22. listopadu 2014

Vánoční limitky Yves Rocher

Připadá mi to jako včera, kdy jsem psala o vánočních limitkách od Yves Rocher. A je to tady zas. Čas letí jako blázen a Vánoce jsou opět za rohem.

Stejně jako minulý rok, i tentokrát je speciální vánoční edice velmi povedená. A to jak designem, vůněmi, tak i variantami výrobků.

Já jsem vyzkoušela krém na ruce Ostružina. Nevím, jak mají vonět ostružiny, já je nemám moc ráda, ale tento krém voní parádně. Je to výrazná, sametová vůně, díky kterým si budete ruce pořád očichávat. Ruce jsou díky krému jemné a vláčné. Mám celkově s krémy na ruce Yves Rocher dobré zkušenosti. Cena je 89 Kč a na eshopu ho najdete zde.

Sprchový gel Lesní ovoce mě úplně nezaujal. Vůně je podle mě trochu umělá, i když ovocná. Při mytí voní, po osušení už ho na sobě necítím. Koupíte ho za 89 Kč zde nebo v prodejnách YR.



Pro kompletní limitovanou nabídku klik zde.











Jak se vám líbí vánoční edice? Potěšil by vás dárek v podobě balíčku těchto produktů?


6 komentářů:

  1. já miluju tu hrušku v karamelu, určitě si ještě nakoupím nějaké další věci! pomeranč je na mě už moc sladký, lesní ovoce voní lehce chemicky, ostružina naopak zas moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to dobře, jejich produkty vždy tak nádherně voní! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi zamlouvá balení sprchového gelu :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Po krém na ruky si zájdem, vonia naozaj krásne:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pomeranč v čokoládě, aaach. Minulý týden jsem důkladně oňufávala, ale nakoupila jsem jen pár věcí jako dáreček :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska jsem zrovna novou limitku okukovala nadšeně za výlohou :D Vypadá opravdu kouzelně, akorát jsem doufala, že to bude čistě malina a ne Lesní ovoce. Ale i tak nevadí :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...