pondělí 10. listopadu 2014

Můj nákup na Beautyville.cz

Po menší přestávce se opět vracím k blogu. Ta přestávka byla zasloužená - porodní. Jen co si utřídím dojmy, o všem vám napíšu. Dnes vám ukážu, co jsem si objednala ještě před odjezdem do porodnice z jednoho roztomilého obchůdku jménem Beautyville.cz.

K nákupu mě nalákal článek od Růžového chrousta Bebe, ale taky moc příjemný vzhled eshopu a doprava po ČR zdarma.


Objednala jsem si krém na ruce Yes!Nurse, který chválila Bebe, a vzala jsem ho rovnou dvakrát. A pak máslo na rty Figs and Rouge. Nakupovalo se mi dobře, obchod je přehledný a nabídka široká. Některé výrobky jsou dražší a do pořízení bez přečtení předchozí recenze bych asi nešla. Nedávno se sortiment rozšířil o značku TREVARNO, od které mám denní krém, ale mě silně nepříjemně voní, takže jsem si ho vůbec neoblíbila. Ale oční krém nebo některé z mýdel mě docela láká. 

Máslo na rty Mango mandarin

Od Figs & Rouge jsem už dva balzámy na rty měla, ale v kelímku. Sáhla jsem tentokrát po tubičce, která je hygieničtější. Konzistence másla je spíš řidší, gelová, na rtech příjemná a opravdu zvláčňuje. Složení je čistě přírodní. Chuť a vůně mě příliš neoslovily. Mango ani mandarinku bych nerozpoznala. Ale celkově vzato se mi toto máslo na rty líbí a nebojím se ho doporučit.

Koupíte ho za 178 Kč zde.

Bodové hodnocení: 6/7


Obzvlášť v zimě není krémů na ruce nikdy dost. Navíc my teď fungujeme bez myčky nádobí (pomoc!), takže ruce dostávají zabrat. Tento krém pochází z Velké Británie a vynalezla ho jedna zdravotní sestra, která potřebovala maximálně účinnou péči pro své zmožené ruce. Já říkám, povedlo se jí to. Měla jsem na rukou suchá i popraskaná místa, ale jsou fuč. Krém ruce pěstí, hydratuje, léčí a přitom není mastný. Obsahuje omega mastné kyseliny, antioxidanty a plno přírodních složek. Balení je jednoduché a přitom tak roztomilé. Krabička je opravdu vychytaná. No posuďte sami. Dozvíte se, jaké vlastnosti má super duper special zdravotní sestra. A já jsem dokonce plno takových nedávno potkala. Na porodním a novorozeneckém oddělení v porodnici přesně takové sestřičky a porodní asistentky byly.

Krém stojí 186 Kč (50 ml) a můžete ho koupit zde

Bodové hodnocení: 7/7

Jak už jsem psala, eshop se mi vzhledově moc líbí. Řekla bych, že je až roztomilý a baví mě v něm listovat. S objednaným zbožím dorazila i kartička s poděkováním za nákup a vzorkem mýdla, které můžete vidět na první fotce. No není to pěkné? A emailem jsem ještě dostala kód na slevu 5% pro další nákup.



























Znáte tyto výrobky a eshop Beautyville.cz? Jak se vám líbí?

12 komentářů:

  1. s tým krémom som tiež nanajvýš spokojná!:)

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi sa mi páči, najviac ten pozdrav na konci to sa len tak nevidí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. krém na ruky vyzerá super ale bola som najprv zmetená či to je na ruky alebo pery, lebo tam máš krém na rty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný nákup, zvažuju, že si ten krém na ruce taky pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Postovne zdarma by ma presvedcilo na objednavku. Zial pre SR to neplati
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém jsem už také obdivovala, myslím že tohle je jasné místo pro nákup vánočních dárků! ;) a vítej doma z porodnice :)

    OdpovědětVymazat
  7. Eshop neznám, ale mám oblíbené značky, které bohužel nenabízí :( Jinak gratuluji k mimču a ať se vám oběma daří dobře! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluju k novému miminku a přeji příjemné zotavování :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluju k miminku! ;)
    Na tento eshop už jsem koukala a přesně na tenhle krém na ruce, možná si někdy v budoucnu něco objednám ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  10. Velká gratulace k novému přírůstku do rodiny :) :) :) A co se týče krému na ruce, zaujal mě asi stejně jako všechny ostatní tady :D Takovéhle krémy totiž v období, kdy mám ruce v absolutně dezolátním stavu, sháním a zkouším, abych našla svatý grál :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...