středa 6. listopadu 2013

Nová vůně Unforgettable od Christiny Aguilery

Dostala jsem možnost vyzkoušet novou vůni od Christiny Aguilery a jsem za ni velmi ráda. Jde přece o vůni nezapomenutelnou.

Já dělím vůně na dvě skupiny. První jsou ty, které nejsou ničím výrazné a nikdy mi neutkví v paměti. A ty další jsou přesným opakem těch prvních - mají v sobě něco navíc. Prostě zaujmou na první přičichnutí. A patří k nim i nová vůně Unforgattable


Co o vůni říká sama Christina?

“Pro mě vše začíná vůní. Stvořila jsem Unforgettable pro ženu, která se chce vyčlenit z davu, přitáhnout pozornost každého, kdo jí zkříží cestu a touží zanechat dlouhotrvající dojem. Tato vůně dovoluje ženám odhalit svůj sex appeal, zanechávajíc své stopy v každém momentu.” 


A co na ni říkám já

Upoutala mě už krabička, ve které byla vůně zabalena. Bílá krajka na černém podlkadu a růžové písmo vypadají prostě skvěle. Ve stejném duchu se nese i skleněná lahvička. Tvarem má připomínat ženské křivky (kéž bych měla takové, bohužel jsem postavu zdědila spíš po otci:-) Balení působí bezesporu luxusně. A teď k samotné vůni. Jaká je? Výrazná, sexy a plná energie. Pro koho je? Pro každou ženu, která je nebo chce být sama sebou, nebojí se být středem pozornosti a má ráda sebe i svůj život. Unforgettable je vůně orientální, mírně nasládlá s květinovými tóny. Nebojte se, není to žádný těžký parfém na večer. Hodí se pro každou příležitost - do práce i na rande. Tipuju, že ty, které tuto vůni najdou letos pod stromečkem, budou mít radost.



A ještě několik "technických" informací:

Složení

Hlava: švestka, granátové jablko
Srdce: noční jasmín, turecká růže 
Základ: cashmeran (kašmeran - syntetické polycyklické pižmo hojně používané v kosmetice), vanilka, fazole Tonka 

Dostupné varianty

Christina Aguilera Unforgettable EdP 15 ml dop. MOC 520 Kč
Christina Aguilera Unforgettable EdP 30 ml dop. MOC 650 Kč
Christina Aguilera Unforgettable EdP 50 ml dop. MOC 790 Kč
Christina Aguilera Unforgettable deo 75 ml dop. MOC 310 Kč

Mě nejvíc vyhovují parfémy v menší balení. Přece jenom mám doma flakónků více, takže spotřebovat decku voňavky u mě může trvat dlouhá léta. Samozřejmě pokud se mi vůně líbí opravdu moc, mizí rychleji. (Můžete se těšit na článek o mé sbírce parfémů, ve kterém navíc prozradím, jak jsem k ní přišla.)

Vůně je k dostání v parfumériích FAnn a Douglas a také v drogériích.


Znáte poslední singl od Christiny Feel this moment?


Moje nejoblíbenější bude už asi navždy písnička z roku 2009 - Beautiful.



Láká vás novou vůni vyzkoušet? Co říkáte na její design? Znáte jiné vůně od Christiny Aguilery? Líbí se vám Christina jako zpěvačka?


11 komentářů:

  1. Vypada dobre, hlavne desing, ale co jsem cichala k predeslym, tak na me byly moc vyrazne a tezke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jiné vůně od Christiny vůbec neznám, tak musím při nejbližší příležitosti očichat.

      Vymazat
    2. Charmeddka: Jestli se ti předchozí vůně zdáli moc výrazné a těžké, tak tahle nebude jiná. Mě voní opravdu moc, ale já tyhle typy vůní vyhledávám. Je opravdu atypická a výrazná. Ale ten sladký konec, kdy se objeví vanilka je úžasný!

      Vymazat
  2. Design je opět úžasný, já jsem tedy zatím čichala jen k té úplně první, tedy myslím, že to byla ona a vůně byla opravdu úžasná, taková nevšední. Parfémy používám minimálně a nahrazuji je tělovými spreji, ale poslední dobu jim nějak začínám přicházet na chuť:) moc se mi líbí a tiše ti ji závidím:D:)
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  3. Je úžasná! Hneď na prvý pohľad ma zaujala ! Má krásny design a určite by som sa potešila kedy ju nájdem pod stromčekom :o)

    OdpovědětVymazat
  4. taky jsem k ni cuchala! krasna vune
    zvu te ke mne na blog na giveaway o kabelku:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. christinu uplně nežeru, ale ty designy voňavek jsou naprosto úžasný!

    OdpovědětVymazat
  6. Christinu mám ráda, nejraději její písničku Castle walls, kterou mám spojenou s mým ex a vždycky když ji slyším tak si vzpomenu na společný chvíle :) Takže bych se měla vyhýbat písničce a asi i parfému, i když mě docela láká. :))) prostě nostalgie

    OdpovědětVymazat
  7. Evi, děkuji za typ.....asi si ji nadělím od Ježíška :o)))).....moc mě láká a kdysi jsem už jednu měla a byla jsem spokojená :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle je úžasná :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...