pondělí 4. listopadu 2013

Hledá se dokonalý polštář

Asi před měsícem jsem psala o novém květináči s nápisem, který jsem si pořídila do kuchyně (zde). Teď mám pocit, že by to chtělo nějaký další nápis, třeba na polštáři v obýváku.

Koupila jsem si bílou látku s černým novinovým potiskem, takže jeden povlak na polštář je ve výrobě. Ale taky jsem pátrala, jaká je nabídka na internetu. Pěkné polštáře jsem našla třeba v A la maison, ale dva tisíce korun jsou podle mě na polštář přece jen trochu moc.

Nekonečně velká nabídka je na Ebay.com. Do vyhledávacího políčka stačí zadat třeba "vintage pillow". Ceny jsou různé, ale nijak závratné, kolem 250 Kč i s dopravou. Tady je malá ochutnávka.

Tohle bych si měla opakovat i několikrát denně.

 

 

Mrs. always right by se dnes hodil k mému muži:-)


Trochu přeslazený, ale pěkný.

Originální.


Něco pro milovníky pejsků.

Většina polštářků by za mnou jela až z Číny, což je na kousek látky docela dlouhá cesta. Takže jsem hledala i na Fler.cz a našla jsem v obchůdku Oreillers de France (zde). Jak se vám líbí třeba tento?


Který polštář se vám líbí? Pokud máte tip, kde jsou podobné polštáře ještě k dostání, dejte prosím vědět.


4 komentáře:

  1. Oooo, velmi pěkný výběr...něco takového bych taky brala. Zjistila jsem totiž, že teď tento vintage/písmenkový styl nejak můžu.. :)
    SpaceSusi´s blog

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera! Já bych brala ten přeslazený. I konkrétně vím, kam bych ho dala ;) Ale jako polštáře by mi ho přišla škoda. Udělala bych si z něj obrázek :) Jako z tohoto:
    Kreativně s Ladybird - Jak přidělat obrázek na stěnu bez hřebíků a bez vrtání

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se nejvíc líbí hned ten první...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...