úterý 26. listopadu 2013

Blogy mých čtenářek

Co je důležitou součástí každého blogu? Čtenáři (u mě tedy hlavně čtenářky) a jejich komentáře přece. Každý komentář si poctivě čtu a když mě zaujme, klikám i na profil a dostávám se tak často k zajímavým blogům.

Jde vlastně o takovou vzájemnou sledovačku, ha. Dá se říct, že mám své čtenářky přečtené. Tedy alespoň některé z nich.


kdyzmamchut.blogspot.cz

Honey_star píše blog plný nápadů a hlavně originálních receptů, které v jejím podání vypadají velmi jednoduše. V některých článcích můžete vidět i její krásnou malou dcerku Adélku.

http://withlovedanny.blogspot.cz/

Danny si na psaní a kvalitě článků velmi zakládá. Pročítá si zpětně staré články a občas nějaký nekompromisně smaže. Na jejím blogu nenajdete žádné outfity nebo recenze, spíš povídání a úvahy k zamyšlení. Článkem o čase mi mluví z duše.



Sympatická češka, žijící na Slovensku, píše o kosmetice, knihách i osobním životě. Přečtěte si třeba nedávný článek o mužském pohledu na kosmetický blog - pobavíte se.



Katka K. je nejen moje čtenářka, ale i dobrá kamarádka. Její blog tedy sleduju o to víc. Já mám ráda tvoření všeho druhu, ale ona je kreativní nadšenec. Určitě nahlédněte a nechte se inspirovat. Nedávno jsem se málem pustila do šití sovy, ale nakonec z toho sešlo, až tak šikovná nejsem:-)



Nápaditý a čistý design má blog o kráse a módě, který píše čtenářka ze Slovenska. Nedávno nechala své dlouhé vlasy ostříhat na krátké mikádo. Za to má můj obdiv, protože já po tom v hloubi duše toužím, jen nemám odvahu, protože vím, že by se mi vlasy kroutily na všechny strany a nakonec bych to obrečela. Tak třeba jednou, až budu mít čas na ranní úpravy.

Dále znám třeba gleys a její blog Gleys is here nebo nadšenkyni pro přírodní kosmetiku Claire s The crazy ginger´s diary. Mohla bych vyjmenovávat dál, ale třeba někdy příště.

Znáte tyto blogy? Jak se vám líbí? Klidně napište odkaz na váš blog.


15 komentářů:

  1. Taky mám blog, zatím nic moc, ale snad se časem zadaří a budu mít víc pravidelných čtenářů :)
    everydaycannotbeperfect.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, ani netušíš, jak nesmírně jsem polichocena, že můj blog čteš a zejména, že jej tu zmiňuješ. Úplně jsem vyrostla :-).

    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A představ si, že tuším:-) Cítím se stejně, když někdo někde zmíní můj blog:-)

      Vymazat
  3. To je překvapení objevit se ve výčtu blogů, které čtěš... moc mě to těší a hřeje u srdíčka a hned mám hezčí den ;-)
    Gleys is Here

    OdpovědětVymazat
  4. ;-) Děkuji velmi pěkně, že jsem se dostala do tohoto výběru ;-) Tvůj blog jinak čtu pravidelně a velmi jsem si na něj zvykla :)) Líbí se mi, že tu najdu vždy něco jiného...a mám pocit, že někdy máme podobné nápady :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Waaaaah! Dakujem, ze na mna obcas kliknes. Som si ista, ze mas mnoho sikovnych a napaditych citateliek a o tom viac si cenim, ze si ma zaradila do vyberu!! ^^ Dankeee!

    Mne sa tvoj blog moc paci, ze je taky iny ako ostatne. Nesplyva s ostatnymi beauty blogmi, to je zaklad :)) Trochu aj zo zivota, ale stale fresh. Dobre sa cita a zaroven sa clovek z neho nejake veci aj nauci..napr clanok, ako zakladat eshop. Super rady, ktore inde nenajdete!

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  6. SpaceSusi sledujem a ostatne prezriem až budem mať trošku času ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto blogy se u mě ještě nedostaly do povědomí, musím se na ně podívat. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. :) Moc moc děkuji za poklonu, udělala mi velkou radost!
    Na blog "kdyzmamchut" taky sem tam nahlídnu a článek u "spacesusi" o panskem kosmetickem blogu mě opravdu pobavil.
    Tvoje rychlost psaní nových článků je neuvěřitelná, takže články kolikrát nestíhám číst a komentovat hned, ale nakonec je poctivě přečtu všechny protože STOJÍ ZA TO!
    Kreativně s Ladybird

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám, že jsem se nějak rozepsala:) Je hodně témat, které jsou na delší článek, ale k těm se ne a ne dostat. Tyhle kratší vždycky promyslím třeba u vaření oběda a pak to sem nasypu:) A jak mě to baví:)

      Vymazat
  9. vážně mě to velmi těší, že se ti můj blog líbí! :) je to opravdu milé!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...