sobota 30. listopadu 2013

Barevná Magnum mascara: Řasenka pro mořské panny, akvabely a uplakané holky

Když jsem dostala nabídku vyzkoušet nové řasenky od Dermacolu, byla jsem ráda. Řasenka se hodí vždy. Ale když jsem se domákla, že jsou voděodolné, vyloženě jsem se na ně těšila, jako na možné řešení mého pandího problému.

Uvedu na pravou míru nejdřív tu pandu. S dětmi chodíme často na bázen. Voda stříká, obličej mám pořád mokrý. Bez řasenky vypadám vyblinkaně, takže jsem poslední dobou zkoušela voděodolnou řasenku od Essence. Ona se sice neroztéká, ale při doteku se rozmaže kolem celého oka a nejde setřít. Zkuste si to představit. Panda jak vyšitá.

U řasenek Magnum mascara mě ani tak nezajímal objem a barvy, i když jsou opravdu krásné, ale hlavně to, jak si poradí s vodou a protíráním mokrých očí. Mým drsným testováním ve sprše prošly na jedničku s hvězdičkou! PANDÍ PROBLÉM JE VYŘEŠEN! Zvládne i proudy vody a drhnutí očí, což je skvělá zpráva pro všechny vodomilky a nejen ty. Dlouhá výdrž je potřeba i pro celonoční párty nebo třeba zimní lyžovačku.

























A jak řasenku odlíčit? Je potřeba použít dvoufázový odličovač očí. Zkoušela jsem micelární vodu, ale nefungovala. Tento od Dermacolu je výborný. Navlhčený tampónek stačí deset sekund přimáčknout na oko a řasenka se krásně sama rozpustí. "Žádné šmrdlání." Jak mi napsala zástupkyně Dermacolu Monika. Jednou se mi podařilo dostat trochu přípravku do oka, ale žádné štípání, ani nepříjemný pocit se nekonal, fakt skvělá věc. Pokud už doma máte dvoufázový odličovač jiné značky, napříkad Green line nebo Mary Kay, buďte v klidu, budu fungovat stejně.

























Mám modrou a hnědou. Ještě je fialová a tyrkysová.



























Na tomto detailu mého vytřeštěného oka vidítě řasenku v akci. Slibuje prodloužení a objem řas. Prodloužení snad ano, ale objem je spíš průměrný. Ono jde totiž o to, že řasenka při líčení dost rychle zasychá, je potřeba si s líčením pospíšit a pak už do toho moc nerýpat, protože hrozí slepení řas. Takže nejde nanést druhou vrstvu, která by ten objem vytvořila.

Na této fotce můžete vidět, mimo mého neupraveného obočí, jak krásně vypadá modrá řasenka na slunci.






















Modré řasy si dcerka nemohla nechat ujít. (Snad na mě nikdo nezavolá sociálku:-) Představte si, ona když otevře oči dokořán, tak se řasama dotkne obočí. Neuvěřitelná délka. Po mě to nemá. Dcerka provedla test pláčem. A řasenka držela, ani slané slzy ji nedostaly.

Tady je detail s hnědou řasenkou. Oproti klasické černé vypadá jemněji. Přitom je dost tmavá, aby oko zvládla zvýraznit.

Shrnutí pro ty, kterým se nechce číst:

+ opravdová voděodolnost
+ nerozmazatelnost
+ prodloužení řas
+ nádherné barvy
+ oživení pohledu
- rychlé zasychání
- sklon ke slepování
- průměrný objem
- nutnost použití dvoufázového odličovače

Těmto řasenkám říkám, hlavně pro jejich voděodolnost a krásné barvy, ANO. Stojí 199 Kč (7 ml).

Jak se vám řasenky líbí? Máte nějakou doma? Co na ni říkáte?


13 komentářů:

  1. zaujimalo by ma ako vyzera ta hneda riasenka na očiach:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra zkusím vyfotit. Třeba bude svítit slunko, tak jako dnes:)

      Vymazat
  2. Do těch modrých, ani fialových bych teda nešla, hnědou bych ráda zkusila, protože opravdu voděodolných řasenek je fakt málo:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hnědá vypadá hodně přirozeně, můžu doporučit.

      Vymazat
  3. Byla jsem na základce, když byly barevný v módě naposled, od tý doby to nemůžu vidět. Hnědých řasenek není moc, to je fajn, ale já voděodolný z obavy o svoje řasy-chcípáky nepoužívám.. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že díky šetrnému dvoufázovému odličovači obavy mít nemusíš.

      Vymazat
  4. Tak do tohoto bych nešla, ale zase super, že ti to vyřešilo problém. Já jsem šťastná, že jsem po mnohaletém pátrání našla tu pravou a jedinou řasenku, ale voděodolná to není.

    OdpovědětVymazat
  5. Barevné řasenky teda nemusím :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Prej vyblinkaně, to je super slovo:-)
    Mě myslím vyhovovala i voděodolná řasenka od Gabriella Salvete. Žádná panda, ani v moři. Ale já i s tou řasenkou vypadám vyblinkaně, takže na to většinou kašlu úplně:-D

    OdpovědětVymazat
  7. mohu se zeptat kde jsi koupila odličovací vodu od toho Dermacolu?:(
    Nemohu ji sehnat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dostala jsem ji na testování od Dermacolu. Měla by být běžně k dostání.

      Vymazat
  8. s tou odličovacou vodou suhlasim. je fakt skvelá

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...