sobota 5. října 2013

Podzimní novinky od Yves Rocher

Novinky, které uvedl Yves Rocher na začátku podzimu, jste už mohli vidět na mnoha blozích. Recenze jsou většinou pozitivní. A co na ně říkám já?

Pokud čekáte opět chválu, tak vás musím zklamat. Já mám s výrobky od Yves Rocher sice dobré zkušenosti a vyzkoušela jsem jich už několik, ale tyto novinky mi prostě nesedly. Jako by nebyly pro mě. Ale i tak vám o pleťové brusinkové masce a spreji s grepem napíšu.


Taky myslíte, že mají moc pěkné obaly? Focení mě opravdu bavilo.

Maska je průhledně světle růžová...

... jako želé.

Brusinková maska s chladivým efektem

Maska slibuje probuzení pleti a má ji dodat svěží odstín. Podle doporučení se má nanášet na pleť jednou až dvakrát týdně, nechat působit tři minuty a pak smýt. Maska má příjemnou květinovou vůni. Konzistence je gelová. Masku jsem nandala na očištěnou pleť. Opravdu mírně chladí. Pleť nestahuje a na tváři nezasychá, pokud by někdo čekal, že se jedná o masku slupovací. Slupovací není. Ke smytí stačí trocha vody. A výsledný efekt? Na mé pleti jsem, bohužel, žádný nezpozorovala. Nikde jsem se nedočetla, pro jaký typ pleti je maska určena. Takže asi pro všechny. Já mám pleť už spíš sušší, s prvními vráskami, takže dávám přednost hutnějším vyživujícím maskám. Možná někomu s mastnou pletí bude maska vyhovovat skvěle, což by potvrzovalo i to množství kladných recenzí. Masku najdete na stránkách YR zde.


Osvěžující sprej na tvář s grepem

Pleťovým sprejům jsem přišla na chuť v létě. Takže už vím, co od nich čekám a jaké by měly být. Tento kousek od YR má osvěžit pleť a zajistit lepší fixaci líčení. Obsahuje extrakt z grepfruitu a heřmánku. Myšlenka je určitě dobrá, ale sprej má na můj vkus až moc silnou parfemaci, která na mě působí uměle a není mi přijemná. Když si po nastříkání olíznu rty, tak chutnají taky uměle. Tohle se s termální vodou Avene nebo květinovou vodou Saloos nestane. Na sprej se můžete podívat zde.
Jak jsem testovala a málem přišla o oko
Maminko, já ti pomůžu, já na tebe ten sprej nastříkám. Děti se mají podporovat, takže radostně souhlasím. Zavřu oči, nastavím tvář a čekám. Očekávám spršku a nic. Usoudím, že se ji těmi malými dětskými prstíky nedaří zmáčkout rozprašovač. Otevírám oči, chci pomoct - a v tom se jí to povedlo. Přímý zásah.

Toto je oficiální obrázek od Yves Rocher, na kterém je uprostřed další novinka - pleťový peeling s drcenými jádry meruněk. Já mám od Yves Rocher ráda peelingovou čistící gomáž s exfoliací, ale v plánu mám vyzkoušet právě tento nový meruňkový peeling. Na stránkách YR ho najdete zde.

Děkuji zastoupení Yves Rocher za poskytnutí výrobků k testování.

Jak se vám líbí novinky od Yves Rocher? Měte už některou vyzkoušenou?


12 komentářů:

  1. Mám tu masku i peeling a obojí mi sedí perfektně. :) A myslím, že ta maska je fakt dělaná pro mastnější pleť, protože té mé její konzistence a účinky plně vyhovují. ;-) Příběh na závěr pobavil a musela jsem se smát, když jsem si celou situaci představila, ale chápu, že Tobě do smíchu asi moc nebylo. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem tušila, že pro mastnou pleť může být dobrá. Jsem ráda, že tě příběh pobavil:-) Za blbost se trestá no:-)

      Vymazat
  2. Vzhledem k tomu, že na mastnou pleť docela trpím, myslím, že maska by mi mohla padnout:)
    Snad brzy odzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky se opravdu moc povedly, zvlášť u té masky. :) Masku chci vyzkoušet, jsem zvědavá, jestli na tom budu podobně nebo jí naopak propadnu jako je tomu u jiných bloggerek. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  4. Obaly mají krásné a celkově mám YR moc ráda, ale tohle asi nevyužiji, mám spíše sušší pleť a masky používám Dr.Hauschka, stejně tak potom tonikum na osvěžení pleti, bez toho se prostě neobejdu, v létě ho tedy kombinuji s termální vodou :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty obaly vypadají opravdu moc krásně :))) možná tu masku vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, mohla bych se zeptat? Koukala jsem na ten Dermacol a tvůj článek.. píšu jsem, abys mi odepsala:). Když si něco objednám + poštovné bude do 200, tak ho platím nebo ne? :) Nebo si musím koupit vyrobky přesně za 200 + platit poštovné? :) nebo jak? Není výhodnější jít do obchodu a platit bez poštovného? ) Děkuji. T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj T., odepsala bych ti, i kdyby si napsala přímo pod článek o nákupu u Dermacolu. Nevím to na 100 %, ale bonus platí na zboží, tzn. poštovné si platíš vždy sama. Vyplatí se to určitě, když si vybereš věc za 200 Kč, máš ji se slevou 200 Kč, tzn. zdarma, zaplatíš tedy jen poštovné 85 Kč a máš k tomu dárek k nákupu, vzorečky a pevnou krabici. Pokud by si šla do obchodu, tak za ten samý výrobek zaplatíš 200 Kč.

      Vymazat
    2. Ak mozem tiez k tomu nieco dodat, ak si z Prahy, najlepsie je vyzdvihnut si objednavku v predajni na Prikopech. Postovne neplatis a mas voucher na 200 Kc zadarmo. Ak nemas moznost ist si preto osobne, cista zlava cini samozrejme 200 kc minus postovne, lebo na to sa zlava nevztahuje.
      Tiez som o tom pisala na blogu :) Snad z nas Dermacol nezbanktoruje, bola by to skoda :D

      Vymazat
  7. Prave nad chladivou maskou som minule uvazovala. Ako tak citam, vobec nelutujem, ze som si ju nekupila..mam totiz suchsiu plet. Osviezovacie vody mam tiez najradsej od Avene alebo Vichy, ale moje pouzitie bolo v celku nezvykle - skvele funguju ako vzpruzovac zmyslov, ked sa clovek pocas skuskoveho uci do rana. Ked klipkaju oci, hlava klesa ku knihe..studena termalna voda je spravny liek!

    Z YR noviniek som skusala merunkovy peeling. Viac info na http://peackapples.blogspot.cz/2013/10/new-in-marhulova-jesen-alebo-merunkovy.html

    Pekny den,
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  8. Já raději čistící gely, krémy a další blbosti, ale maskám moc nedůvěřuju.. Akorát těm hloubkově čistícím jílovým (musím si nějakou zase pořídit) :P Ale ten peeling vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...