čtvrtek 3. října 2013

Outfit: Podzimní inspirace

Včera v podvečer byla už taková zima, že mi skoro mrzly uši. Na zimní bundu to ještě není, ale na šály a čapky už docela jo.

Úplně nejraději mám teď svůj tyrkysový nákrčník, který skvěle zahřeje a navíc dobře vypadá. Plánuju pořídit další v jiné barvě. Na hlavně nosím různé pletené baretky, které mám hned v několika barvách. Taky ráda a často nosím vesty. Tato šedivá se mi moc líbí.
Od kabelek vyžaduju momentálně jen to, aby se do nich vešlo co nejvíce věcí. Tahle třásňová sice nebude moc velká, ale vypadá zajímavě. V Terranově jsem viděla plný věšák oblečení se zvířecími vzory. Tato móda se opakuje dost často a já už jsem si jí užila docela dost, takže mě moc neláká, ale leopardí kabelka se mi líbí. Co se týká bot, tak to je u mě dost problém. Vždy mám problém si vybrat. Podobné, jako jsou ty černé na obrázku, jsem koupila nedávno v New Yorkeru a nosím je ráda. Béžové botky mám jedny z minulého roku, jen na nižším podpadku. Minulý rok jsem vyházela všechny zimní boty, takže mě čekají nákupy kozaček. Já mám problém v tom, že mám asi hodně úzká lýtka, takže ve všech kozačkách vypadám v lepším případě jako kocour v botách, v horším jako bych stála ve kbelících. Takže si říkám, že si koupím nějaké teplé nižší botky nad kotníky a budu je doplňovat různými pletenými návleky.

Jaké oblečení nosíte na podzim rády vy? Jakým barvám dáváte přednost?


4 komentáře:

  1. Já mám ráda celoročně světlé pastelové barvy:)
    Na podzim strašně ráda nosím různé šátky a tak:)

    OdpovědětVymazat
  2. súrne si musím nakúpiť nejaké trendy pleteniny :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se víc líbí vše, co je na levé straně:) hlavně ty boty a kabelka:) já na podzim nosím spíš tmavší barvy a to pak doplním něčím, co je víc zářivý, abych nebyla moc černá a smutná:D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kousky. Já mám na podzim hrozně ráda odstíny hnědé, červené a krémovou :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...