středa 2. října 2013

Oblíbené věci: září "All in black"

Nedávno jsem si všimla, že moje momentálně nejoblíbenější dekorativka má jedno společné, a to pěkné černé obaly. Rozhodla jsem se vám je ukázat najednou v této pravidelné rubrice. Líbí se vám taky?

V září jsem měla samozřejmě oblíbenou i nějakou tu pečující kosmetiku a další různé věci, ale nechtěla jsem tuhle černou skupinku ničím tříštit. Takže začneme s představováním.
Vlevo je sada na úpravu obočí Famous. Byla v červencovém Ladyboxu. Nejdřív jsem myslela, že bude jen ležet bez užitku, přece jsem měla svou oblíbenou hnědou tužku, ale naučila jsem se ji používat a myslím, že je skvělá. Využívám ale jen nejtmavší barvu stínu. Tvar obočí je možné zafixovat gelem. Obočí tak vypadá o dost líp než s tužkou.

Hydratační make-up Imperial od Dermacolu jsem popisovala nedávno v tomto článku (klik), tak mrkněte. Je fakt dobrý, ten make-up:-)

Řasenku Imperial od Dermacolu mám celkem krátce, ale už vím, že je dobrá a vyhovuje mi. Řasy nijak výrazně nezahustí, ale hezky prodlouží. Nemaže se, neopadává a řasy neslepuje.

Fix na oční linky L´Oreal mám taky z červencového Ladyboxu. Linky se s ním moc dobře malují a výdrž je obstojná. Jen nečekejte žádnou černočernou čerň. Dosáhnete spíš jemnějšího líčení.




























Metalickou tužku na oči Dermacol taky nemám moc dlouho. Všimněte si, jak se balením hodí k sadě Famous, i když s ní nemá nic společného. Barva tužky je tmavě šedá s metalickým odleskem. Hrot je větší, takže vytvoří širší linku nebo kouřové líčení. Výdrž je moc dobrá a neslévá se do vrásek na víčku.

A oční linky do třetice. Gelové linky MUA jsem dostala v posledním zářijovém Ladyboxu a od té doby je používám. Nemám proti nim žádné výhrady. Nanášení, barva i výdrž jsou perfektní.

Další věcí ze zářijového Ladyboxu jsou oční stíny MUA. Všechny tři odstíny se mi moc líbí. Nanášela jsem je přiloženým štětečkem, ale není na něm moc poznat, jakou barvu jsem použila před tím, takže jsem pak místo světlého stínu měla na oku zbytky tmavého. Používám teď nejjednodušší způsob - nanášení prsty.

Znáte některé z těchto výrobků? Líbí se vám jejich obaly, stejně jako mě? Jaké jsou teď vaše oblíbené věci?


8 komentářů:

  1. Fakt pekné fotky :)...a chcem sa spýtať ..mala si aj tú ružovú špirálu od Dermacolu ? :) ak áno tak aký je medzi nimi rozdiel ? :))

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:-) Toto je vlastně moje úplně první řasenka od Dermacolu, dosud jsem používala hlavně rimmelky, takže bohužel nemůžu sloužit:-)

      Vymazat
  2. Ty gelové linky mám objednané, tak doufám, že budou vážně dobré, iž se na ně moc těším :-)
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
  3. Znam iba Dermacol Make-up. Paci sa mi na nom ten kontrastny fuchsiovy vrchnacik :)) Ale inak ano, cierne veci su pekne a vyzeraju decentne :)

    Dermacol Imperial make-up som vcera recenzovala, takze koho by to zaujimalo, vsetko je u mna na blogu.

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  4. Moc mě zaujal tento make-up od Dermacolu a set na úpravu obočí. Určitě musím brzy vyzkoušet. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně se mi ty obaly líbí :D Ty stíny ale asi nejvíce, jsou v dokonalých barvách a teď lituji, že jsem si zářijový ladybox neobjednala :( I když otázkou je, jestli bych tam dostala přesně tyto stíny, pravděpodobně to byl personalizovaný produkt, že? :) Na ten make-up jsem už slyšela dost chvály, asi po něm sáhnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty stíny byly ve všech krabičkách stejné. Personalizovaná byla jen ta báze. Můžeš si je objednat bez poštovného do 6.10. na www.makaupacademy.cz, zadej kód LADYBOX. Jo make-up se chválí hodně.

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...