neděle 21. července 2013

Co se jinam nevešlo I.

Vše, co nestojí za celý článek, ale stojí za to se o tom zmínit. Co se děje kolem mě, fotky, tipy, rychlé recepty. O tom bude tato nová nepravidelná rubrika. 

Jednou za čas to na vás nachrlím všechno najednou kně v jednom postu. 

Zleva do prava:

Levanduli jsem dostala od sestry. Pěstuje ji na zahrádce, úplně jako v Provence. Suším ji zavěšenou v ložnici a místnost krásně provoní. Pokud máte možnost si někde levanduli natrhat, neváhejte. Čerstvá voní nejlépe.

Dělala jsem fotky k článku o mé vlasové péči. Ne všechny se povedly.

Miluju modrou letní oblohu, jen sem tam mráček.

Tuhle úžasnou halenku jsem ulovila v Tally Weijl za 316 Kč. Na fotce vypadá možná trochu tuctově, ale je perfektní, už jen ten lehký materiál. Je to můj jediný kauf z nájezdu na slevy. Ceny jsou teď na samém dně, všude plno krásných věcí, ale nic z toho. Poučení pro příště - nebrat s sebou čtyřleté dítě, které zajímá jen Sparkys a Happy meal. Ale jsem ráda, že jsem ukořistila alespoň toto. Vzít oba, tak nemám už vůbec nic. Představte si mě, jak strhávám halenku z věšáku, přiměřuju si ji přes prsa, rychle hodnotím v zrcadle, házím prodavačce peníze a šupem pryč.

Pradu L´Eau Ambrée jsem dostala od mamky. Je to výraznější vůně, těžší, blížící se k pánským. Líbí se mi moc.

Máme teď meruňkové dny. Meruňky jsem je od kamarádky a další várku od sousedky. Jsou sladké a měkké, takže je jíme jen tak, nechce se mi z nich nic péct.

Vzpomínka na dovču v Bešeňové na Slovensku.

Rychlá a nadýchaná bublanina od mojí mamky: 1 pomazánkové máslo, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 4 vejce, 1 prášek do pečiva, (trochu mléka, pokud je těsto moc husté), smíchat, dát na vysypaný plech, posypat ovocem a upéct.

Lak na nehty Rimmel 60 seconds (odstnín 210). Díky netradičně širokému štětečku se lak opravdu dobře nanáší a pak i rychle zasychá. Takže nehty máte nalakované bleskově. Bohužel ale nemá moc dlouhou výdrž, maximálně tak tři dny. Naštěstí na tomto odstínu není vidět, že se šoupou konečky nehtů, takže to až tak nevadí.

Jak užíváte léto? Co jste si pořídily nového zajímavého? Napište cokoli!


5 komentářů:

  1. Krásné fotky, tyhletx článeky mě moc baví! jen teda nemůžu souhlasit s těma lakam 60 second, mě vydrží třeba i 7 dní bez většího poškození a to i když nemám žádný nadlak a podlak :) Miluji vůni levandule, kamarádka mi zrovna nějakou dovezla přímo z Provence ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, bublaninu jsem neměla asi sto let, tak tvoje vypadá famózně!

    VELKÁ giveway

    OdpovědětVymazat
  3. Evi, já snad padnu, myslím, že toho máme dost společného. Taky mám čtyřletou (a taky dvouletého), Bešeňovou jsme taky párkrát navštívili a ten samý lak jsem si nedávno pořídila také, přivezla jsem až z Londýna:) mám na něj stejný názor, je bezva. Tak a už letím, protože ten dvouletý nyní vyžaduje neodkladnou pozornost, která bude muset vytrvat až do večera. Tak já si tě teda uložím do oblíbených, pá a pěkně jsem si početla. Monika B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky ještě dvouletého, tak to je nějaké znamení!!, to se budeme muset někdy v Rožnově sejít na hřišti:-)

      Vymazat
  4. Já si užívám léto perfektně, mám pocit, že letos se opravdu povedlo. Meruňky teď jíme pořád taky, dělala jsem z nich i knedlíky, ale samotné mi stejně chutnají nejvíc:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...