středa 3. července 2013

Balím na dovolenou, hurá!

Dnes vyrážím na krátkou dovolenku. Jedeme za koupáním, vyrochnit se v termálech a zablbnout na tobogánu. Moje dovolená nikdy nezačíná dnem odjezdu, ale o několik dní dříve přípravami, balením a těšením se.

Momentálně mě spíš přemohl stres z balení. Snažím se mít všechno, hlavně pro děti, ale vím jistě, že sto kilometrů od domu zjistím, kolik věcí jsem zapoměla. Ale tak co už, prostě v tomhle nikdy dokonalá nebudu.


Tady je moje skromná hromádka, která je složená z věcí, které mi nesmí chybět. Květované plavky plavky mám nové, z F&F. Černé plavky jsou z minulého roky, z New Yorkru. Opalovák a sprcháč po opalování jsem dostala na testování, tak je alespoň prubnu, tedy pokud bude přát počasí. Sluneční brýle mám taky nové, z takového malého krámku, za 90 Kč. Něco na čtení. Líčidel moc neberu, hlavně voděodolnou řasenku a lesky na rty. Celou naši výbavu jsem fotit nechtěla, ale je to velká halda věcí, která obsahuje třeba kyblíček a lopatičky, padák nebo makovou buchtu.

Takže si dám od blogu na několik dní přestávku, ale pak vás začnu zasypávat články, mám toho v hlavě opravdu hodně. A určitě napíšu něco i o naší dovolené, zda místo doporučuju nebo ne.

Pokud taky někam vyrážíte, přeji vám, ať nic nezapomenete a hlavně ať si to parádně užijete!


3 komentáře:

  1. Úplně tě chápu, já mám sice balení ráda, ale když nevím co si mám zabalit tak jsem z toho na nervy :D užij si to ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Kéž by 100km, já to zjistím hned jak nasednu do autobusu/vlaku/letadla :D tedy v době když už vím, že se pro to nemůžu vrátit. Naštěstí nás letos čekají jen hory u nás, vidím to tak na Jeseníky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...