pátek 5. února 2016

Zkrocení odstávajících vlásků s lakem Alverde

Lak na vlasy je u mě nezbytný. Ráda nosím vlasy stažené do copu nebo drdůlku a protože mám vlasy vlnité, musím je krotit lakem, aby účes vypadal pěkně.



Pokud máte rovné vlasy, tak možná lak nepotřebujete, ale u vlasů, jako mám já, které se vlní a navíc pořád hustě dorůstají, to bez laku nejde. Když si vlasy stáhnu do copu, nové krátké vlásky mi vykukují kolem hlavy a vypadám, jako by mě kopla elektřina. Ještě horší je to za deště, kdy je vlhký vzduch. To jsou vlásky úplně zblázněné a udělají mi kolem hlavy svatozář. Musím je tedy krotit lakem, aby byly poslušně připláclé k hlavě.

Vždy jsem si kupovala klasické laky jako je třeba Wellaflex od Welly, ale chtěla jsem vyzkoušet něco přírodního, co účes až tak moc nezabetonuje. Koupila jsem si lak na vlasy Alverde s výtažky z lotosových květů a fialové rýže. Neobsauje syntetické, vonné, barvící ani konzervační látky a ani látky na bázi minerálních olejů. Přírodní tedy opravdu je. A světe div se, on opravdu funguje. Vlasy udrží v požadovaném stavu asi tak půl dne. Myslím teď moje kroutící se vlásky okolo hlavy, když si vlasy sepnu do ohonu. Jestli by měl na to udržet nějaký vystylovaný účes, to nemůžu posoudit. Ale řekla bych, že asi ne. Na to by byl tento lak nejspíš slabý. Mě však jeho síla stačí a vyhovuje mi. Ale vadí mi na něm jedna věc. Docela silně voní. Vůně mě až ruší a vadí mi, že přebíjí můj parfém. Ale i přes to jsem s ním spokojená a koupila bych ho znovu.

Lak jsem koupila v DM za (myslím) 89 Kč (když tak mě opravte).

Bodové hodnocení: 6/7

Máte zkušenosti s laky na vlasy Alverde? Znáte nějaký jiný přírodní lak?


10 komentářů:

  1. Značku Alverde mám veľmi rada a aj tento prípravok vyzerá fakt super :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  2. tak od Alverde mám ráda jen paletky stínů, gel na oboří a tvářenky. měla jsem fixátor na makeup a zničil i celý líčení :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nevypadá špatně, ale dávám přednost osvědčeným lakům :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si kúpila tužidlo z tejto rady, ešte som ho neskúšala ,ale vôňa je skvelá. Aj na tento lak som už mrkla ,len som nevedela ,či bude fungovať ,predsa je prírodný. A asi ho skúsim :)
    Bio súťaž

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám také přírodní ale od jiné značky.Možná zkusím i tenhle, ale ta vůně by mi asi vadila.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ho mám a vyhovuje mi, hlavně to, že má mechanickou pumpičku a nemusím pak celý obal vyhazovat do směsného odpadu,pěkně se zrecykluje v plastu :) Vůně mi nijak nevadí.

    OdpovědětVymazat
  7. Značku Alverde mám moc ráda a určitě se na tento produkt mrknu hned jak půjdu okolo drogérie.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá super a i já mám tento problém s malými poletujícími vlásky...asi ho zkusím ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...