neděle 8. února 2015

Řekni to na Valentýna

14. únor svátek všech zamilovaných. Někdo ho slaví, někdo je zarytým odpůrcem. Ale pro všechny to může být dobrá příležitost druhému sdělit to, co máme na srdci.

Čerstvě zamilovaní ani mluvit nemusí, všechno si vyčtou z očí. Ale obecně je láska docela složitá věc. On miluje ji, ona kamaráda, který má rád spolužačku, které se líbí soused. Když se to nakonec nějak rozmotá, po letech spolu by ona chtěla změnit tohle, on zase tamto a vlastně ani pořádně neví co.  Jak se v tom všem vyznat? Je jediný způsob. Říká se mu komunikace. Ale přiznejme si, že občas je těžké vymáčknout se. Bohužel většinou nedostaneme to, o co si neřekneme. Naštěstí komunikace nejsou jen slova a někdy stačí napovědět. Pokud chcete vaše intimní chvilky trochu přiostřit, kalkotky s nápisem Naplácej mi mluví za vše. Když byste rádi váš vztah posunuli dál, konkrétně k svatbě, může vám pomoc vůně Lanvin Marry me. Bojíte se říct poprvé "miluji tě"? Vezměte si na schůzku bílé triko s velkým růžovým srdcem. Jestli vaše láska nezná hranic, srdíčko může být i na ručníku

Úspěch v lásce je podmíněn i něčím dalším. Abyste mohli milovat druhého a on miloval vás, musíte nejdřív mít rádi sebe sama. Drobné dárky jako důkazy sebelásky jsou na místě kdykoli. Pozitivní vztah k sobě samému vám může připomínat třeba tento náramek s modrým srdcem nebo vůně Chloé love.  

A nakonec přidávám velmi vtipné a chytré video (9 minut) - úryvek z divadelní hry Čtyři dohody s Jaroslavem Duškem. Určitě se podívejte, vystihuje problematiku vztahů dokonale:-)




Nebudu se ptát, jestli slavíte Valentýna, ale zajímá mě, jak vám funguje komunikace ve vztazích. Umíte jasně vyjádřit, co chcete, co se vám líbí a nelíbí nebo co chcete změnit? A jak jste na tom s láskou k sobě?


2 komentáře:

  1. Já ještě Valentýna nikdy neslavila, takže to řešit nemusím...každopádně jsi vybrala opravdu super dárky :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  2. Mluvit by meli partneri 365 dni v roce. Valentyn je sice prilezitost.ale je to malo. Ja osobne se budu ucit si rict.co potrebuju.co se mi libi a nelibi... asi cely zivot. Moc mi to nejde. Urcite to prameni z male davky sebelasky. Ale pracuji na sobe ;-) Duskova prednaska je super cela. Doporcuji shlednout i dalsi casti.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...