středa 3. září 2014

Vzpomínka na léto s laky Yves Rocher

Léto je v čudu a venku to vypadá, jako bychom skočili rovnou do listopadu. Mám pocit, že jsem si ty horké dny ani pořádně neužila. 

Nejlíp udělali ti, kteří si dovču u moře naplánovali na září a léto si tak prodlouží a ještě pořádně užijí. Mě čeká tak jedině cesta do porodnice, ale dcerka se už těší k moři s babičkou.

Vylovila jsem z telefonu fotky, které jsem dělala na koupališti. Dostala jsem na vyzkoušení dva laky od Yves Rocher, a co je pro lak největší zatěžkávací zkouškou? Namáčení ve vodě. Bohužel tyto dva odstíny se mi do vkusy netrefily. Připadají mi tak nějak neživé. Tmavě zelený lak č. 65 jsem se odvážila použít jen na nohách. Řeknu vám, nehty na nohou se v těhotenství lakují dost blbě a stejně blbě se i fotí, takže bude muset stačit tato bazénová fotka. Barva laku je sytě zelená, lak dobře kryje ve dvou vrstvách, má krásný lesk a na nehtech se mi držel v pěkném stavu opravdu dlouho, skoro dva týdny. Ale na nohou mají laky vždycky větší výdrž. A odlakování, to je v těhotenství taky potíž. Snažila jsem se, jak jen to šlo, ale nehty i prsty zůstaly nazelenalé. Když to viděla manželova babička, lekla se, jakou že to mám nemoc. Uklidnila jsem ji, že to jsou jen špatně odlakované nehty, že mi nic není. A to zase kroutila hlavou, proč si jako natírám nehty na zeleno. No připadala jsem si jako malé děcko, které přistihnou při provádění nějaké nekalosti.

Modrý lak č. 55 se mi docela líbil, tahle barva se k létu celkem dobře hodí. Krytí je taky slušné, stačí dvě vrstvy. Výdrž ale nic moc. Druhý den už se loupaly špičky (nepoužila jsem ochranný průhledný lak).

Poslední dobou mám takovou potíž s nechty na rukou. Na ukazováčku, prostředníčku a prsteníčku mi nehty rostou křivě do tvaru drápu. Musím si je stříhat na krátko, aby nevypadaly tak hrozně. Nevím, jestli je to hormonálními změnami v těhotenství nebo se měním na orla? Máte s tím někdo zkušenosti?


























Laky mají objem 3 ml a stojí 59 Kč. Jsou maličké, ale zase vám nevyschnout, než je stačíte vypotřebovat. Určitě se budou hodit, pokud si potrpíte na puntíkované nebo jinak barevně zdobené nehty.

Jak se vám líbí tyto odstíhy laků na nehty? Máte zkušenosti s laky od Yves Rocher? A jak nesete konec léta?


9 komentářů:

  1. Mě se tedy moc líbí zelený lak :) Klíďo bych ho dala i na ruce :P

    Měj se ;-)
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Neviem ci zijem na inom svetadiely, ale ja som mala pekne teple leto. Neviem co vsetci vsade riesia, ze leto nebolo poriadne. Zaujimalo by ma zlozenie lakov.


    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě by vohovovalo mít léto i půl roku, ale to bych se musela přestěhovat jinam. A taky nevím, co řeší ostatní, fakt to nesleduju:-)) Složení laků bohužel na lahvičkách není.

      Vymazat
  3. Ten modrý vyzerá na nechtoch veľmi pekne, laky od Yves Rocher som zatiaľ neskúšala. Leto bolo fajn, júl aj celkom horúci a užila som si ho poriadne, že sa končí je žiaľ prirodzený kolobeh života, ale ja by som uvítala dlhšie leto. Jeseň nemám veľmi v láske.

    OdpovědětVymazat
  4. Zkušenosti s YR laky nemám, ale jak to tak čtu, asi si brzy nějaký pořídím :p

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. jéé, ten modrý je krásný! a zelený jsem měla podobný z jarní kolekce... já jsem dostala k testování žlutý, který jsem nepoužila, půjde do soutěže, a vínový, což je pro mě spíš barva na podzim :-/

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, dovolila som si odovzdat Ti stafetu Liebster award TAG :-)
    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
  7. Mě ty odstíny přijdou pěkné na zimu. Jinak s laky od YR nemám žádnou zkušenost.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...