pátek 27. září 2013

Zářijový Ladybox - ve znamení značky MUA a rodinného dělení

Zářijový Ladybox dorazil o pár dní později. Čekání se vyplatilo, protože je opravdu našlapaný, a to hlavně známou dekorativní kosmetikou MUA, kterou má uvést na náš trh. 

Se sestrou máme zaplaceno předplatné na tři měsíce. Musíme se proto vždy nějak "domluvit" a výrobky si rozdělit. Já mám monokla na oku a ségra přišla o polovinu vlasů. Nee, kecám, dělení proběhlo až nudně kultivovaně. Každá jsme si přišla na své a něco dostala i mamka. Takže spokojenost na všech stranách. 


Barva krabičky bývá vždy jiná a tentokrát byla černá. Což by mi nevadilo, jen bych oželela ten text. Stačilo by jen logo, aby byla lépe využitelná.

V průvodním dopise nás Ladybox informuje o kosmetice MUA.

Na druhé straně dopisu je opět přehled výrobků v boxu.

Pod víkem krabičky je nabídka nejprodávanějších výrobků MUA i s cenama. Vše je k dostání na www.makeupacademy.cz. Pokud do 30. 9. zadáte kód LADYBOX, tak máte dopravu zdarma.

Takto vypadal box po otevření. Docela plný, že?

Obsahuje 6 plných balení, jedno cestovní plus další cestovní, o kterém se v dopise nepíše, takže si myslíme, že se jedná o dárek k předplatnému. Ale nevím jistě, jeden dárek už jsme dostaly minule.


Paletka očních stínů Trio Eyeshadow Innocence MUA se mi hned zalíbila a protože ségra stíny nepoužívá, zůstala u mě. Barvy vypadají moc hezky a jsem ráda, že obsahuje malý štěteček. Až stíny pořádně vyzkouším, určitě o nich napíšu. Cena za toto plné balení je 109 Kč.

Kiss Proof Lip Stain MUA je fix na rty, který má pekelně dlouhou výdrž. Vyzkoušela jsem ho na ruce a ještě teď barvu nemůžu dostat pryč. Drží se jako klíště. Voní až moc silně, ale pěkně. Vybrala si ho ségra a já jsem neprotestovala. Jeho cena je 129 Kč.

Gelové oční linky Gel Liner Underground MUA jsou pro mě novinkou, žádné takové zatím nemám. Takže jsem po nich skočila já. Už jsem je vyzkoušela, maluje se s nimi opravdu dobře a barva je sytá. Cena 129 Kč.

Bázi pod make-up MUA Fashionista Flawless Primer zabavila mamka. Ona báze používá. Já používám jen make-upy, ségra ani ty ne. Cena je 399 Kč.

NeMUA věci nám udělaly radost taky. Micelární vodu Dermacol jsem si vzala já, protože mi teď pomalu dochází Lirene. Večer jsem ji hned vyzkoušela a byla jsem velmi překvapena, jak snadno odlíčila oči. A to jsem na nich měla vrstvu linky a stínů MUA. Stačilo přiložit a setřít. Vadí mi jen silná parfemace. Já bych u těchto výrobků vůně úplně zrušila. Plné balení stojí 99 Kč. Zbytek zkončil u sestry - pasta na zuby Colgate, která se hodí vždy (cena 85 Kč). Tělové mléko z kakaového másla v cestovním balení Palmers voní nádherně. A krém na ruce Kiss my Face taky, budu se s ním muset aspoň jednou namazat:-)

Podle mého názoru se tento Ladybox opravdu povedl. U mě určitě splnil svůj účel, protože mě seznámil s další novou značkou kosmetiky i s typy výrobků, které jsem dosud neměla. I po rozdělení se mi finančně vyplatil. Takže jsem spokojená.

Každý měsíc si můžete krabičku objednat za 319 Kč na stránkách www.ladybox.cz.

Jak se vám líbí zářijová edice? Znáte značku MUA? Baví vás ještě články o Ladyboxech?

5 komentářů:

  1. Jen nechápu, proč jako dárek k předplatnému dávají produkty, které jim zbyly z předchozích boxů...Já měla jednou předplatné od SB a jako dárek jsem dostala cestovní sadu od Yves Rocher.

    OdpovědětVymazat
  2. Box je opravdu plný, to ano, ale většinu z dekorativní kosmetiky bych prostě nevyužila.. Mě by nejvíc potěšil ten dárek k předplatnému :) Ale záleží na preferencích každého..
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  3. S LB jsem tentokrát maximálně spokojená:-)! Akorát jsem měla trošku jiný Primer:-), tento vypadá také velmi lákavě:-)*
    Jinak pokud ráda soutěžíš, tak se určitě zúčastni GA, která u mě zrovna probíhá:-)
    Růžová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Mně je moc sympatický, jak si dělíte ty produkty. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec spokojená nejsem, pokud odělám MUA všechno v boxu už bylo a mám to doma netknuté. Přijde mi to jako odpad co jim zbyl z předchozích vydání, což mě vážně štve...nepotřebuji mít doma věci dvakrát...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...