neděle 22. září 2013

Spotřebováno II.

Po delší době jsem tady opět s hodnocením kosmetiky, kterou jsem spotřebovala. Názor na ni mám konečný a jasný.

Výrobkům budu přidělovat body, čím víc, tím líp:
5 = nemá chybu, koupím si zase
4 = byla jsem spokojená, možná někdy pořídím znovu, ale teď dám šanci něčemu jinému
3 = není to špatné, ale znovu to mít nemusím
2 = zklamání
1 = propadák




























Termální voda Avéne - 4
Velmi příjemná věcička, hlavně v létě, kdy krásně osvěží. Bude skvělá i do vytopených prostor. Měla jsem možnost vyzkoušet termální vodu od La Roche-Posay, která mi připadala stejná, jen ten rozprašovač stříkal trochu silněji, řekla bych. Viděla jsem v lékárně vodu od Biodermy a to bude taky stejná záležitost. Určitě doporučuji pořídit, hlavně pokud máte suchou pleť nebo potřebujete během dne trochu probudit jemnou sprškou. Já teď používám květinovou pleťovou vodu Rozmarýna od Saloos a je taky skvělá, navíc krásně voní.

Vlasový kondicionér Aloe Vera od Urterkram - 3
Kondicionér jsem pořídila na základě doporučení v různých diskusích. Má čistě přírodní složení, což jsem hledala. Ale na moje vlasy je trochu slabý, takový málo kluzký. Vyhovuje mi více třeba olejový balzám od Baley.

Micelární voda Bioderma Sébium H2O - 4
Myslím, že o téhle micelárce nemusím moc psát. Je prostě dobrá. Nemám výhrad. Teď ale používám micelární vodu Lirene, která mi taky vyhovuje a střídám ji s hydrofilním odličovacím olejem Saloos.

Šampón na vlnité vlasy Curly wurly od Lush - 3
Z tohoto šampónu jsem byla nejdřív dost nadšená. Obsahuje velké množství strouhaného kokosu, pěkně voní a vlasy slušně umyje. Konzistence je hustá, připomíná mi ovesnou kaši. Jenže po čase začal vysychat a ještě více zhoustnul. Pak se stalo to, co jsem četla v jedné recenzi. Šampón šel po použití špatně vymýt a když vlasy uschly, sypaly se z nich kousky kokosu. Určitě bych si ho znovu nepořizovala, obzvlášť za cenu 460 Kč.

Čistící maska Mask of magnaminty od Lush - 4
Oblíbená a známá maska, která voní po mátě, na obličeji chladí a má za úkol pleť vyčistit a zbavit usazených nečistot v podobě černých teček, což myslím dělá dobře. Nevím, jestli si ji ještě někdy pořídím. Teď dávám přednost spíš výživným maskám.

Kuličkový deodorant Květ bavlníku od Yves Rocher - 5
Tyto deodoranty jsou k dostání v několika vůních. Už jsem vyzkoušela asi tři a byla jsem vždy spokojená. Takže plánuju pořídit další, nejlépe až budou ve slevě.

Balzám granátové jablko bio Karité od Saloos - 4
Základem balzámu je bambucké máslo. Balzám je určen pro zralou pleť a má zpomalovat proces stárnutí. Používala jsem ho na večer, protože na den se mi zdál dost mastný. Jestli zastavil vznik vrásek, potvrdit nemůžu, ale s pletí jsem byla spokojená.

Řasenka Scandaleyes od Rimmel - 3
Má nadprůměrně velký kartáček, se kterým se hůř malují spodní řasy. Řasy prodlouží, natočí i zvětší objem. Ale na trhu je takový výběr, že nemám potřebu zůstávat u jediné.

Maska na vlasy Macadamia - 3
Vzorek masky jsem dostala v Ladyboxu. Po použití jsem měla vlasy hebké a lesklé, ale splihlé, vlivem silikonů, které maska obsahuje. Myslím, že je dobrá, ale ne pro můj typ vlasů.

Body jsou rozdány. Máte taky zkušenosti z některým z výrobků? Baví vás tento typ článků?


10 komentářů:

  1. mna tieto typy clankov bavia velmi! jedine,co z toho mam je bioderma,s ktorou som velmi spokojna a spirala,ktora..je fajn,ale mam doma tolko spiral,ze vacsinou siahnem po inej :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu "skendlajsku" používám ráda, mám teď 3 verze a téhle klasické oranžové mám už asi 3tí balení :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, jediné co jsem měla je maska od LUSH a jako jediný výrobek od LUSH mě vyhovovala, je vážně perfektní a doporučuji vyzkoušet všem.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám zkušenosti s řasenkou, akorát s tou zelenou :)

    Lucy Enne

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Já teď zkouším balzám 100% bambusové máslo bio Karité od Saloos. Je dost tuhé narozdíl od klasických krémů, takže se hůř roztírá. Na to nejsem zvyklá. Možná jsi už od něm taky psala. A Micelární voda od Biodermy, akorát růžová, na mě taky čeká v poličce.
    Kreativně s Ladybird

    OdpovědětVymazat
  6. Ten Saloos používám na okolí očí a nemůžu si ho vynachválit, zmizely mi pandí kruhy, takže paráda.

    OdpovědětVymazat
  7. Mne to granatove jablko docela zachranilo u more na dovolene :) Mela jsem totiz hrozne svedivou vyrazku od slunicka, prasek nezabiral, tak jsem se na noc namazala timhle balzamem a rano nebylo po vyrazce ani stopy..opravdu jsem valila oci :)) Takze za me tahle zkusenost byla skvela :)
    Sororessa

    OdpovědětVymazat
  8. Lush masku si chci pořídit už hodně dlouho, ale stále se nemohu zbavit pocitu, že i když si koupím malé balení, maska se mi zkazí, než se doberu dna..
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  9. kondicionér od Urtekram byl pro mě noční můrou. místo snadného rozčesávání mi zaručil akorát tak dready :D pokud chceš dobrý přírodní kondicionér, přitom cenově dost výhodný, doporučuju značku Natura Siberica ;)
    moje recenze tu: http://withlovedanny.blogspot.cz/2013/09/review-natura-siberica-shampoo.html
    (omlouvám se o spam :D)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...