úterý 31. května 2016

SOUTĚŽ o barevné čočky (dioptrické i nedioptrické) od Vašečočky

Taky si občas říkáte, jak bych asi vypadala s hnědýma nebo modrýma očima? Teď máte skvělou příležitost zjistit to. Třeba příjdete na to, na co jsem přišla já - nejvíc mi vyhovuje moje vlastní barva očí. 

Není to poprvé, co mám doma barevné kontaktní čočky. Kdysi jsem si pořídila tmavě modré a připadala jsem si v nich jako mimozemšťan. Tentokrát jsem vyzkoušela zelené Magic Eye od VašeČočky. Líbí se mi, působí velmi přirozeně, jako vlastní barva očí. Je to určitě zajímavá změna.

Jak se mi čočky nasazují a jak sedí na oku?

V roce 2008 jsem podstoupila operaci očí a od té doby jsem bez dioptrií. Před tím jsem střídala brýle a čočky (nosila jsem čočky Acuvue, pokud si dobře vzpomínám), tudíž s nasazováním čoček zkušenosti mám. Kontaktní čočky Magic Eye jsou tenounké a měkké, ale dobře drží tvar mističky, neslepují se a na oko se nasazují bez problémů. Pokud s čočkami zkušenosti nemáte, možná se bojíte, že si je nebudete umět nasadit. Není to nic těžkého, chce to jen trošku cviku, který rychle získáte. Našla jsem toto instruktážní video, kde jde nasazování i sundávání čoček pěkně vidět. Čočky sundávám přesně tak, jak je ve videu, ale nasazuju je jinak. Podívám se bokem, aby duhovka byla v koutku oka a čočku přilepím na bělmo. Pak už jen posunu na duhovku. V principu je to asi jedno, jak se to dělá, ale já prostě nasadit čočku přímo na duhovku nemůžu, už ta představa mi vadí :-)

Na oku čočky Magic eye sedí dobře, neposunují se a nezpůsobují barevné vidění.

Co se týká snášenlivosti, kontaktní čočky na očích necítím a to jsem je měla i celý den. Ale nemám moc citlivé oči, každému budou čočky vyhovovat jinak. Večer se musí čočky vyjmout. S čočkami na očích nikdy nespěte, je to pro oko nebezpečné, může dojít až k zánětu a ohrožení zraku. Mě se to kdysi párkrát stalo, že jsem s čočkami usnula (divoké mládí :-) a ráno jsem čočky z očí nemohla sundat, byly jakoby přischlé. Takže určitě na noc sundávat.

Vlevo je moje vlastní barva a vpravo nasazená nedioptrická zelená čočka Magic Eye. Aby čočky zakryly původní barvu, jsou maličko větší, než duhovka.



Čočku zkoušela i kamarádka, která má tmavě hnědé oči. Vpravo vidíte oko s čočkou. Čočka kryje dobře, ale ve středu prosvítá původní barva. Hlavně je to znát při silném světle, když se zúží zornička. (Ze zdravotních důvodů si čočky s kamarádkami nepůjčujte, tady šlo jen o jednorázovou zkoušku krycích schopností čočky.)


Z těchto barev můžete vybírat. Čočky Magic Eye jsou dioptrické i nedioptrické.

A tady je něco speciálního. Nedioptrické čočky Magic Eye Crazy. Možná bych si měla pořídit nějaké strašidelné čočky. Pak by stačilo se na děti jen podívat a hned by přestaly zlobit :-)

A teď už k soutěži!

Můžete vyhrát sadu barevných čoček Magic Eye s pozdrem na čočky a malým roztokem.

Vybírejte z těchto možností:


Pravidla:

1. Sledovat můj blog přes GFC, Facebook nebo Bloglovin.
2. Do komentáře napsat, jaký typ čoček a jakou barvu (případně počet dioptrií), byste chtěli vyhrát.
3. V komentáři na sebe nechat kontakt (email).

Soutěž platí jen pro ty s adresou v ČR. Soutěžní komentáře můžete přidávat do 12. 6. do půlnoci. Pak vylosuju jednoho výherce a dám vědět na email. 

Hodně štěstí!



30 komentářů:

  1. Skoda, ze se neda dorucit na sk, cocky vypadaji skvele a ja slepous bych rada vyzkousela bez kupovani😝

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, tak já si vždy přála čočky vyzkoušet, mám přes 5 dioptrií a nosím jen brýle (i když ne pořád, třeba při běhání jedu bez ničeho, prostě se mi s nimi točí hlava), plánuji operaci, ale zatím nejsou potřebné finance a trochu se i bojím, že bych mohla nadobro oslepnout a taky nevím, zda laser by byl pro mě nebo bych už musela mít ty náhradní čočky:( já mám skoro černé oči, jsem s nimi spokojená, ale vždy mě fascinovali modré, velice by mě zajímalo, jak bych v nich vypadala...gfc: Péťa K.; petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super soutěž. Já jsem zrovna před 14 dny absolvovala laserovou operaci očí, takže jestli mi bude přát štěstí, tak bych zkusila nedioptrické hnědé. bohdinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Woow, ty magic jsou šílené :D Ale asi bych neměla odvahu je nosit :D Chtěla bych vyzkoušet zelené čočky, abych viděla, jestli mi sedí k barvě vlasů, nedioptrické ;-) crazygingersdiary(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. GFC - Diary of Girly Things
    Chtěla bych vyzkoušet zelené nedioptrické čočky, protože to je moje vysněná barva očí. Hrozně by mě zajímalo, jak bych vypadala. :)
    diaryofgirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. GFC - Wendy Smile
    Ocenila bych ty první - barevné dioptrické - hnědé. Já už tak měsíc uvažuji o koupi čoček, ale mám z nich strach a také nemám na ně finance. Už 2 roky nosím brýle (na dálku dvě dioptrie) a den ode dne zjišťuji, že mi brýle vůbec nesluší a také mi strašně nevyhovují :( (mám je pořád zašpiněné a nevidím přes ně).
    Hodně štěstí všem! :) vendyfilipova@gmail.com
    Blog puberťačky

    OdpovědětVymazat
  7. Já nosím v létě dioptrické čočky. Přesně kolik mám dioptrií z hlavy nevím, musela bych se doma podívat, jelikož to mám jinak než u brýlí a taky každé oko jiné. Každopádně bych si vybrala ty modré.
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já nosím v létě dioptrické čočky. Přesně kolik mám dioptrií z hlavy nevím, musela bych se doma podívat, jelikož to mám jinak než u brýlí a taky každé oko jiné. Každopádně bych si vybrala ty modré.
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. GFC i FB Vendula Janků
    Chtěla bych vyzkoušet zelené nedioptrické
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Super! Jeden čas jsem nad tim uvažovala,ale pustupne se mi to z hlavy vykourilo. Teď jsi mě zase nastartovala! Vždycky jsem záviděla hnedookym, nemam dioptrie. Sleduji jako klara komrsova, k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Tahle soutěž mě zaujala :-). Dioptrické čočky jsem zkoušela jen jednou před 4 lety kvůli maturitnímu plesu a neseděly mi, řezaly a slzely mi z nich oči. V barevném provedení jsem je nikdy nezkoušela a ten nápad mě docela nadchnul, je zkusit znovu. Teď už na sebe 5 minut čučím do zrcadla, jakou barvu očí vlastně mám! :D Zkusila bych zelené diptrické (pravé oko 1.5 a levé oko 1.0 ) aneta.cernovska@gmail.com (sleduji na FB) Mějte se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, sleduji tě přes GFC. Kontaktní čočky nosím každý den, ale barevné jsem ještě nikdy nezkoušela.:) Vybrala bych si Magic Eye čočky v odstínu Grey a v dioptriích -3,5. Govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, čočky nosím skoro deset let už, ale barevné jsem ještě nevyzkoušela i když mě to hodně lákalo, jednou už byly i v košíku:-). Jsem proto, za případnou možnost je vyzkoušet, velmi ráda. Přece jenom mám hnědé oči a říkala, jsem si, jak by to ve výsledku vypadalo. Lákala by mě zelená barva, čočky dioptrické, dioptrie -3,5 každé oko. Sleduji přes GFC. email: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj :)
    1.gfc a fb: Jana Kosíková
    2.chtěla bych dioptrické, 0,5 dioptrie, zelené :)
    3. turin.jk@gmail.com
    Nikdy jsem čočky neměla, chtěla bych je vyzkoušet, abych věděla, jestli si je mám v budoucnosti kupovat nebo ne :) dlouho o nich přemýšlím

    OdpovědětVymazat
  15. Vzdy sem chtela zkusit kontaktní čočky takže zkusím štěstí ☺ mela bych zájem o barevné nedioptrické
    Sleduji na Fb .... ell.fina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Jednou sem měla černé a ani ty nevypadali špatně :)
    měla bych zájem o tyto :) https://www.vasecocky.cz/magic-eye-2-cocky-nedioptricke.html

    Sleduji na fb jako Bezejmenná Nagis
    email:Minako-chan@email.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Sleduji jak přes GFC > Terulle Turynová, tak FB> Tee Turynová.
    Vůbec se nemůžu rozhodnout ale v případě mé výhry Ti dávám možnost rozhodnout mezi nedioptrickými zeleným (Magic Eye Nedioptrické)i a nedioptrickými černými (Magic Eye Crazy). :)
    Zelené by se mi hodili na zkoušku, zda mi taková barva sedí a černé by se mi hodili pro halloweenské účely.
    terkaturynova@seznam.cz

    Hodně štěstí všem! ☺️

    OdpovědětVymazat
  18. Páni, vypadají nádherně!
    V případě výhry bych vsadila na zelené nedioptrické, trošku se mi vytrácí barva z očí - měla jsem vždy zelené a modrají :)

    sondova.lucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Nosila jsem jednu dobu jako emo failove cocky. Nastesti dioptrie nepotrebuji, takze bych volila nedioptricke nejake syte modre.Lussecret@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, sleduji přes GFC jako alena trubiniova. Přes Facebook jako Alen Trubíniová. Chtěla bych vyzkoušet modré dioptrické čočky, zda by mi slušely:) A můj email je alena.trubiniova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Už jsem o nich hodně slyšela, ale nikdy nezkoušela! :) Nejvíc se mi líbí asi ty fialové a naštěstí nedioptrické :)
    GFC: Andrea Lekešová
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Už jsem o nich hodně slyšela, ale nikdy nezkoušela! :) Nejvíc se mi líbí asi ty fialové a naštěstí nedioptrické :)
    GFC: Andrea Lekešová
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Krásný tip soutěže!:) Už dlouho přemýšlím o koupi čoček, ale zatím jsem se k tomu moc nedokopala, tak snad se poštěstí v téhle soutěži:)
    Jinak hrála bych o nedioptrické barevné čočky - konkrétně hnědé:) (vždycky jsem chtěla vyzkoušet jak budu vypadat s hnědýma očima:))
    Sleduji přes GFC jako Monnie Gawlasová a přes facebook jako Monika Gawlasová.:)
    email: monikagawlasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Parádní soutěž :) Párkrát jsem již kontaktní čočky měla a vyhovovaly mi, většinu času ale stejně nosím brýle. Jelikož mám na každém oku jiný počet diotrií, tak bych zkusila raději ty nedioptrické Magic Eye zelené :)
    GFC: Veronika Čechová
    mail: veru.cechova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  26. 1. FB - Baruš Kárníková
    2. Zelené nedioptrické Magic Eye - vždycky jsem chtěla zkusit, ale dosud jsem se nerozhodla pro koupi, takže pokud by se mi povedlo získat s čočkami nějaké zkušenosti touto cestou, bylo by to dozajista skvělé :)
    3. ...a tady můj e-mail ^^ barusheeek1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Vždycky jsem toužila barevné čočky vyzkoušet, štvaly mě moje hnědé oči :D Všichni v okolí obdivovali světlé oči a já se cítila přehlížená :D:) Proto bych ráda vyzkoušela nedioptrické čočky v modré barvě :))
    Sleduji tě přes GFC jako Katherine Sýkorová
    katerinas.sykorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. ahoj,
    1. sleduju na FB
    2. čočky bych vyzkoušela Violet dioptrické (-3,5)
    3. email: srabakan@seznam.cz
    :)

    OdpovědětVymazat
  29. na čočky jsem se dívala již dříve, hodně mě zajímalo jak to vypadá na očích a myslím si, že vůbec nevadí, že ty hnědé prosvítají, však zelené oči s prvky hnědé barvy také bývají, každý má jedinečné oči a aspoň je to tak zajímavé, i když jen zelená je super:) Pěkný článek.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...