středa 25. května 2016

BioAroma přírodní anti-aging krém z Kréty


Čistě přírodní složení, včelí vosk, růže, myrha, olivový olej, labdanum, 0% vody, Kréta ... Taky vás to oslovilo? To jsme na tom stejně.



Poprvé jsem tento krém viděla nejspíš někde na blogu a velmi mne zaujal. Teď už jsem jeho hrdou majitelkou a každý den si ho užívám. Pravděpodobně vás bude nejvíc zajímat, jestli krém umí opravdu zastavit stárnutí. Před pár dny se mě jedna známá ptala na můj věk, myslela si, že jsem mnohem mladší, než ona, tipovala mi 26 (o deset let méně). Bylo mi hloupé zeptat se, jestli nemá nějakou oční vadu. Až tak moc mladě určitě nevypadám. Ale teď beze srandy. Opravdu pozoruju, že je moje pleť vypnutější, vrásky kolem očí nejsou tak znatelné a suchá místa zmizela. Dokonce by se dalo říct, že je pleť mladistvě svěží, když se dobře vyspím :-) Takže jsem s účinky velmi spokojená. Na dotek je obličej jako samet. První dny jsem měla pocit, jako bych se dotýkala někoho jiného, ne sebe :-)



24h krém proti vráskám obsahuje hroznový olej, včelí vosk, bambucké máslo, diktamos (bylina dobromysl krétská ma hojivé a zpevňující účinky), růžový olej, olivový olej, myrhu (pleť osvěžuje, vypíná a prokrvuje), olej z mandarinky, labdanum (pryskyřice, která má protizánětlivé a omlazující vlastnosti) . Všechny tyto složky dohromady přispívají k hydrataci, regeneraci, vypnutí, zpevnění a omlazení pleti.

Ingredients: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cera Alba (Beewax), Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Dictamus Creticus Oil, Rosa Damascena (Rose) FlowerOil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil, Cistus Nobilis (Mandarin) Oil, Boswellia Serrrata (Frankincense) Oil, Cistus Ladaniferus (Labdanum) Leaf/Stem Extract, Eugenol*, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*, Limonene*     *Components of essential oils

Protože je krém hodně hutný a dost mastný, trvá mu déle, než se vstřebá osvědčilo se mi ho používat jen na noc. Alespoň mi tak déle vydrží. Balení je sice malé - 40 ml - ale krému stačí jen menší množství, takže se zdá, že mi vydrží dlouho. V popisu krému je doporučení vyzkoušet jej jako výživnou pleťovou masku. Nanést větší množství krému, nechat působit a zbytek setřít. Podle mě je to zbytečné plýtvání, krém stírat. To raději každý večer slabou vrstvu, která se vsákne do pokožky a ráno je pleť jako nová.


Krém neobsahuje vodu, je hodně koncentrovaný, vlastně je to takový měkký vosk. Samotný se nanášet na pleť nedá. Obličej musí být navlhčený. Já jsem ze začátku používala jen trochu obyčejné vody, ale teď si na pleť nastříkám květinovou růžovou vodu Saloos. Nejen, že je to jednodušší, ale růžová voda pleti dodá dlaší výživné látky, a navíc hezky voní.

S krémem jsem velmi spokojena a láká mě vyzkoušet i další věci od BioAroma. Tato kosmetika se vyrábí na Krétě ručně v rodinné firmě. Ve složení produktů není žádná chemie, jen bylinky, esenciální oleje a další přírodní složky.  
40 ml krémů stojí 685 Kč a koupíte ho zde nebo zde.

Bodové hodnocení: 7/7



4 komentáře:

  1. Tak to vypadá skvěle. Pokud ti paní typovala o deset let míň, je to nejlepší reklama. Ale nejen na krém, spíše celkově na péči o pleť.

    OdpovědětVymazat
  2. Krém vypadá dost dobře!
    Beauty by K. - soutěžíme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmm. Luxusni.ale zarazilo me.ze se neda normalne mazat. Za ty prachy by k tomu meli dodavat jeste neco jako podklad. Treba tu kvetinovou vodu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...