úterý 2. června 2015

2. rok blogování + Aussie GIVEAWAY

Pomalu se můžu považovat za protřelou blogerku, protože můj blog oslavil druhé narozeniny. K této významné události, ke které došlo už v dubnu a já to úplně zasklila, jsem pro vás nachystala soutěž.



Několik čísel


Začnu nudnou statistikou. Na blogu je teď, po dvou letech existence, 290 článků, 3674 komentářů, 570 čtenářů a 185 000 zobrazení. Pro mě je nejdůležitější asi číslo počet čtenářů a komentářů. Ale i zobrazení. Vážím si každé minuty, kterou věnujete čtení nebo prohlížení mého blogu, protože si uvědomuju, jak je čas vzácný a drahý. Moc mě vaše návštěvy těší a díky za to.

Pořád mě to baví?

Odpověď je ano, pořád. Ale proč mě to baví? Ponořila jsem se do hlubin své duše a našla odpověď na tuto otázku. Není to proto, že bych chtěla psát o sobě, dávat sem své fotky, někoho poučovat, kritizovat společnost nebo pro kosmetiku zdarma a "výdělek" z reklamy. Důvod je jednoduchý, jsem prostě sdílecí typ. Mám potřebu dělit se o to, co vidím, čtu a zažiju. A blog je pro tuhle mou zálibu perfektním místem.

Můžete mě sledovat ještě více

Nedávno jsem se přidala na další dvě sociální sítě. Po roce jsem pochopila, jak funguje Pinterest. Najdete mě tam jako Eva Blogger. Je to supr věc. Ukládám si hlavně recepty a nápady na vylepšení bytu. Na Instagramu jsem jako msbloggereva. Tahle síť se mi líbí. Jednoduchý systém, fotky se dají pěkně upravit, takže je ten svět hned o trochu hezčí a vidím všechny příspěvky od lidí, které sleduju. Pak je tady Facebook, na kterém jsem dlouho na stránce MsBloggerEva. A řeknu vám, že Facebook ráda nemám. A to proto, že za mě rozhoduje, které příspěvky uvidím, a které ne. No kde to jsme? Přece když olajkuju nějakou stránku, tak chci vidět všechno. Ale to ne, to bych byla přece přehlcená, podle Facebooku, takže on rozhodne sám, co mi zobrazí. Příspěvky, které dostanou více lajků nebo jsou sdíleny, se zobrazí více lidem. To se pak vymýšlejí různé kulišárny typu lajkujte, sdílejte nebo se pak platí Facebooku za zobrazení více lidem, no masakr. Já osobně sleduju blogy hlavně přímo v blogger.com přes GFC. To mi příjde nejpohodlnější. Ale prosím vás, s těmi sociálními sítěmi to nepřehánějte. Raději se dívejte kolem sebe než do monitoru.

Spolupráce

Nakousnu téma, které zajímá docela dost lidí. Se spolupráceme se to u mě má teď tak, že si říkám, že už žádnou novou delší dobu nevezmu, protože mi tady výrobky stojí ve frontě na recenze. Ale vždy pak příjde nabídka, která je zajímavá a já kývnu. Žádné pochybné firmy mě neoslovují, většinou, a jsem za to ráda. Ani se nesetkávám s prapodivnými podmínkami a požadavky. Kosmetiku si většinou můžu sama vybrat, takže volím tak, aby se mi doma nehromadila a taky aby pro vás byly recenze zajímavé.

Nestíhačka

I když se snažím čas optimalizovat a využívat, jak jen nejlíp to jde (při domácích pracech vypadám jako žena na obrázku) pořád mám velký nadbytek námětů na články nad časem pro jejich sepsání. Což mě na jednu stranu štve. Na druhou stranu vím, že je to důsledek životního tempa, které jsem si vybrala sama a musím to brát tak, jak to je. O víkendech články nepřidávám vůbec, to se k počítači skoro ani nedostanu. A brzy mi začne jeden dlouhý dvouměsíční víkend - prázdniny. Takže to vůbec nevím, jak to s blogem v tuto dobu bude. Ale svět se nezboří, snad to psaní jednou doženu, až děti odejdou na vysokou. Ale vlastně už to, že blog pořád funguje a přidávám nové články, považuju za úspěch.



Kam dál?

Nesleduju velké množství blogů, ale nějaký, i když spíš povrchní, přehled mám. Všimla jsem si, že dost větších blogů, které jsem měla ráda, zkončily. Pak je tady další jev, a to ten, že hodně blogerů vydává knihu. Takže kterým směrem bych se chtěla ubírat já? Tak raději asi tu knihu:-)

Giveaway

Last but not least - giveaway! Hraje se o sadu vlasové kosmetiky Aussie Miracle shine. Šampón, kondicionér a maska.

Pravidla:
  1. Sledovat blog nejlépe přes GFC nebo Facebook nebo Bloglovin.
  2. Do komentáře napsat, jak a pod jakým jménem sledujete, nechat na sebe kontakt.
  3. Dále do komentáře napsat třeba - jestli a jaké sociální sítě používáte, jestli sledujete videa a jak často nebo jestli vám vadí reklama na blogu nebo jak vidíte současnou blogovou scénu nebo jak se máte, prostě napište, co vás napadne. 
Pokud nechcete soutěžit, ale jen komentovat, tak klidně, já si to pak přeberu.

Konec giveaway bude 14. 6. o půlnoci. Pak vyberu jednoho výherce a dám vědět na email.

Přeji hodně štěstí! 

.............................................................................
Vyhrává komentář č. 29. Gratuluji!



55 komentářů:

  1. Gfc Nikola Guzmicka
    Bloglovin Nikola
    Fb Nikolka Guzmická
    Reklama na blogoch mi az tak nevadi, skor mam problem s tym ked dana blogerka dostane produkt zadarmo na zrecenzovanie a z daneho clanku je citit ze je ovplyvneny tym ze dostala produkt zadarmo a tym skor nenapise aj kritiku...
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Facebook v poslední době už skoro nepoužívám, respektive používám ho pouze na psaní s přáteli, a řešení věci ohledně školy v naší skupině, jinak statusy si žádné nedávám, fotky skoro také ne, na zeď nekoukám :D Mnohem radši mám ted instragram, který beru trochu i jako takový svůj deníček. Jiné sociální sítě už nevedu :D
    Videa sleduju, mám je v poslední době radši než psané blogy, u toho můžu dělat další věci. Ale i tak si ráda přečtu nějakou poctivou recenzi, který je v dnešní době docela pomálu. Co se týče reklamy na blogu, tak záleží jak je podaná. Sponzorované recenze mi absolutně nevadí, když jsou názory pravdivé, bannery mi nevadí pokud mě neruší při čtení, pokud neblikají apod.
    Moc gratuluju ke 2 letům a přeji hodně čtenářů.
    sleduju přes GFC jako Niki, nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Evi, sleduju Tě už věčnost a hrozně ráda! Gratuluju k blogovým narozeninám, jde Ti to skvěle.
    Reklama mi nevadí, pokud má co dělat s tématem blogu. Sociální sítě používám snad všechny myslitelné, Facebook, Pinterest, Instagram, každý má něco do sebe. S FB jsme se skamarádili, používám jej nejvíc, Pinterest je super na nápady a Insta na fotky a žádný velký řeči kolem.

    Ať Ti to pořád šlape tak dobře jako dosud :-)
    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
  4. Sledujem tvoj blog cez GFC aj Bloglovin ako Janka Bianka. Ja osobne som si na sledovanie blogov zamilovala Bloglovin, pretože si cez túto sieť viem rýchlo prezrieť všetky články blogu, je to prehľadné, ak sa mi nejaký článok páči, viem si ho hneď uložiť, cez GFC sa mi stáva, že sa mi niektoré články nezobrazujú, viem, že sa na to sťažuje viacero ľudí, ale mňa to dosť obmedzuje. Ešte sledujem blogy cez Google+, ale to využívam skôr pasívne. Facebook som si založila tiež len nedávno, dlho som váhala nakoľko ja facebooku neverím, takže uvidíme, ako to pôjde.
    e-mail:biankacosmetics@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Veronika
    vermrackova@gmail.com
    Sociální sítě používám různé přes facebook, twitter, pinterest až po tumbler :)

    OdpovědětVymazat
  6. sledujem cez GFC ako Peťuška...
    reklama mi na blogoch nevadí, pokiaľ jej nie je veľa... nemám rada také masívne reklamné kampane, kedy každá druhá blogerka dostane konzmetiku na zrecenzovanie a potom je na každom druhom blogu tá istá recenzia...
    páči sa mi, keď sa blogerka nebojí povedať svoj názor, aj keď je možno kritický...
    sledujem FB a teraz najbovšie ma chytil aj Instagram... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulace, že jsi to s nama vydrzela. A prdetim jestli vlasovy blog ne? To by se melo scitat ;-) Jsem rada, že jsi nam na sebe dala kontakt na insta, nevedela jsem, ze jsi tam tak ;-) A toto je nesoutezni komentar, Aussie a ja, to nejde dohromady ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, sleduji přes GFC jako Easy on the Eye.
    Ze sociálních sítí používám pouze Fb a ani ne moc často. Reklama na blozích mě nijak neuráží, ale asi to musí být v nějakém rozumném množství. No a na videa přiznávám koukám velice často, protože je obvykle pouštím jen jako kulisu a dělám u nich spoustu dalších věcí.
    kontakt: Easy on the Eye

    OdpovědětVymazat
  9. GFC: Dendy
    FB: Denisa Šebestová
    Mail: denisa.sebestova@email.cz
    Reklamy na blozích mi nevadí, také si je hodlám na něj dát, ale mělo by to mít vždy souvislost s tím, co na blogu je. Videa od blogerek sleduji téměř každý den :)

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Aelin
    mail monikabullova@gmail.com
    co sa tyka socialnych sieti momentalne nepouzivam ziadne lebo je to cierna diera pre cas :D
    ale videa si velmi rada pozriem
    A reklama mi nevadi ked jej nie je vela

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji přes GFC jako Ilka. :-)
    Ilka01@seznam.cz
    Ze sociálních sítí nejvíc využívám Facebook, ale můj blog svou vlastní FB stránku zatím nemá... třeba někdy v budoucnu. :-) A co se týče reklam, tak mi třeba tolik nevadí produkty zaslané PR odděleními značek k recenzi, ale už moc nemusím blogy se sto padesáti odkazy na všemožné asijské i jiné e-shopy v postranní liště. Takže reklama ano, ale s mírou. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Gfc caroline
    Kajush.01@centrum.cz
    Ja teda nejvíc využívám fb a instagram víc toho snad ani založeného nemam a nějak zvlast me ani ostatní sítě nezajímají. Reklamy nějak neřeším,protože v dnešní době si každy dela reklamu jakýmkoliv způsobem a je to vlastně i docela dost prospěšné

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Zuzana Zelienková
    zuzka.zelienkova@gmail.com

    Využívam FB ale skôr len preto, že tam hrám hry :D Inak používam WhatsApp, kde si posielam fotky s kamarátmi zdarma :-) Tam si aj voláme a píšeme :-)
    Pokiaľ tých reklám nie je veľa tak mi nevadia.
    Prajem krásny deň :-)

    OdpovědětVymazat
  14. gfc: dominnica l
    e-mail: mimalau@centrum.sk

    V poslednej dobe nepoužívam takmer žiadne sociálne siete,ale keď už áno tak najčastejšie chodím na whatsapp a instagram. A reklamy na blogoch mi nevadia ak ich nieje príliš veľa :)

    OdpovědětVymazat
  15. gfc Nikola Orechovská
    nikolaorechovska@gmail.com
    Reklama ako taká mi na blogoch nevadí. Vadí mi skôr to, že v poslednej dobe bloguje každá jedna žena len preto lebo dostane nejaký produkt zadarmo a potom aj tie recenzie vyzerajú tak ako vyzerajú a tie úspešné skúsené blogerky z časti aj kvôli tomu končia. Sledujem pár takých blogov, kde je až do oči bijúce to, ako prehnane je tá recenzia kladná, len preto, že blogerka spolupracuje s tou danou značkou. Je síce pravda, že každému vyhovuje niečo iné. Ale podľa môjho názoru nie je žiadna značka taká, ktorá by ponúkala všetky produkty či už na pleť, na nechty, dekoratívku alebo telovú kozmetiku najlepšiu.

    OdpovědětVymazat
  16. sledujem cez GFC ako kinda difficult, tak ja sa vyjadrím k tým reklamám, až tak veľmi mi nevadia, môže ich byť aj veľa, ak sú nejaké jednoduché, splývajú s designom, neblikajú a pod. :D

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: Biela Macka
    Kontakt: Kaviareň u mačky
    Blogy citam cez RSS citacku Feedly. Doma pred odchodom do prace si nacitam nove blogy do pamäte a cestou do prace v autobuse pekne citam. Zo socialnych sieti pouzivam Blogger. Mam aj Facebook, ale tam som len pasivny pozorovatel.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj , super nápad na to co napsat do komentářů. Sleduji všude jako Jana Wertheim/ová . Já sleduji mraky blogů, prostě jakmile mě něco zaujme neumím říct ne :d Že by to byl můj celkový problém říct ne? No zas tak zlé to se mnou nebude , hodně spoluprací odmítám, vybírám si pouze to co bych si sama koupila a zatím jsem moc ráda za to jaké jsem měla nebo mám , podle mě je pokrytectví jak někteří nadávají na blogerky co berou produkty zdarma, myslím, že každý pozná zda je recenze pravdivá nebo jen trapná reklama. Blogy co sleduji dělím do dvou kategorií, většina velkých blogů - abych věděla co jje nového u komerční kosmetiky. Menší blogy které mám moc ráda, jelikož většinou píší o tom co mě opravdu zajímá nebo mi jsou milé ženské/holky co blog píšou , takže mě to pak baví. A celkově bez blogů by to nebylo ono, miluji blogování a to jak své tak cizí :)) Jsem hltač písmenek a knihy nebo časopisy by mi nestačily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem se tak rozepsala a zapomněla na email - jana.wertheimova@seznam.cz

      Vymazat
  19. Gfc Martina Janečková
    no ze sociálních sítí nejvíce využívám asi Facebook, instagram a swarm ostatním jsem zatím nějak nepřišla na chuť :) reklama na blogu mi nevadí pokud ji nevidím na dalších 100 blozích a téměř tu stejnou. Jinak současnou blogovou scénu vidím tak, že mi přijde že už je přeblogováno a přijde mi, že spousta si založí blog jen kvůli spolupráci s firmami což se mi moc nelíbí a takové blogy nesleduji. Sleduji svésveé oblíbené stálice a občas se objeví někdo nový zajímavý :)
    janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, gratuluji blogu k narozeninám :) Giveaway krásná, Aussie mám moc ráda.
    Blogů sleduji docela dost, právě těch "mateřských", taky nějaké food blogy, fitness blogy, nově taky design blogy.. reklamy na blozích mi nevadí, ovšem když blogerka už poněkolikáté vychvaluje výrobky jedné a té samé značky, vzdávám to.
    Přeji krásné léto a minimálně další blogovací rok :)
    GFC: lenushenka, FB: El Jaskova, mail: lenka_jas@centrum.cz
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  21. GFC - kristýna Košuličová
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    Sociálních sítí používám poměrně dost jako je například FB, YT, Ask atd .. Moc nemám ráda reklamy na blogu. Na reklamách mě vadí to , že mají člověka odpoutat od něčeho na co se chtěl podívat

    OdpovědětVymazat
  22. GFC - Diary of a Girly Things
    FB - Jana Pelíšková
    diaryofagirlythings@seznam.cz
    Sociální sítě používám docela hodně. Nejvíc nejspíš facebook, i když ho také zrovna moc nemusím, ale jednoduše se na něm dozvím hodně věcí. Pak používám instagram, na kterém jsem skoro pořád a mám ho hodně ráda. :) No a co se týče youtube a celkově videí, tak to už moc nesleduji. Ještě nedávno jsem seděla u videí třeba několik hodin denně, ale teď se k tomu moc nedostávám a navíc už mě to ani tolik nebaví. Nějaká videa mi přijdou vyloženě jako ztráta času, ale na některá se zas podívám ráda, ale takových už je minimum. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Sleduju přes GFC jako Tery
    Sociálním sítím moc nefandím. Mám ráda instagram, ale to je asi tak všechno. FB mám samozřejmě taky, ale tam se podívám na pár minut tak jednou dvakrát týdně, abych většinou odepsala na zprávy. Stejně jako tobě se mi nelíbí ta filtrace příspěvků a tak nějak kopletně mě FB svým přístupem štve. Takže to beru čistě jako komunikační prostředek jako SMS nebo WhatsApp.
    Jinak co se týče reklamy na blozích, tak mi nevadí - jo, blogerky to dělají pro zábavu, ale proč by z toho nemohly mít taky nějaké peníze? Nikomu to nic neudělá, když má třeba nahoře banner, tak co :)
    A poslední otázka o videích - moc mě to nebere. Sleduju své oblíbené fitnessky, ale z beauty scény sleduju videa jen od Péti z Lovelyhair, občas od Lou.
    gizy(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduji GFC jako Markéta Králová. macu@seznam.cz
    Facebook sleduji, někdy si říkám, že to v dnešní době až hraničí se závislostí, hlavně od té doby, co ho mám i přes mobil (ač jsem se tomu poměrně dlouho bránila) - ale je pravda, že ho používám převážně v komunikaci s manželem nebo kamarádkama. Mám i instagram, ale ten zas až tolik nesleduji. Videa moc nesleduji. Doma na to čas nemám a občas něco pustím v práci, když jsem v kanclu výjimečně sama.

    OdpovědětVymazat
  25. Sledujem cez GFC ako Denisa
    Zo sociálnych sietí najviac využívam Instagram a Facebook. Ale Insta je proste top. Je úžasné sledovať ako žijú ľudia po celom svete. Prostredníctvom fotografie sa dostanem na také miesta na svete, kde by som za normálnych okolností nemala možnosť nazrieť :)
    denkkaa8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji přes GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Používám sociální sítě jako je facebook, instagram, twitter, pinterest, we heart it atd. Nejraději z nich mám instagram. Je tam mnoho inspirace a možnost podívat se na různá místa. Videa mám moc ráda, ať jsou o kosmetice, o oblečení nebo nějaké vlogy. Každý den si udělám chvilku abych se podívala na mé oblíbené youtubery. :) Reklamy mi nevadí pokud nejsou velké a rušivé. :)

    OdpovědětVymazat
  27. GFC: Kristina Uhrová
    kristy.uhrova@seznam.cz
    Já už Facebook taky moc nepoužívám. Na facebook jdu většinou jen když se opravdu nudím nebo tam máme třídní facebookovou skupinu, takže když někdo přidá příspěvek, tak si ho jdu přečíst :).
    Mám teď hrozně ráda Instagram, tam jsem skoro pořád. Ráda tam přidávám fotky a baví mě je upravovat :).
    Na videa na Youtube se koukám často a ráda. Reklamy mi moc nevadí :).

    OdpovědětVymazat
  28. Předně gratuluji k blogovým narozeninám a krásným statistikám, jen ať se ti dál takhle daří :-) Co se týče Facebooku, tak mě taky hrozně štve, že se mi nezobrazují všechny příspěvky, co bych chtěla, je to naprd :-) Blogy nejraději sleduji přes Bloglovin, přijde mi to tam nejpřehlednější, vidím, které články ještě nemám přečtené, můžu si ukládat zajímavé články na později apod. :-) A giveaway vypadá lákavě, od Aussie jsem ještě stále nic nevyzkoušela, i když už jsem četla hromadu kladných recenzí, budu to muset konečně taky někdy napravit :-D

    GFC : Whatever
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. GFC: Klára Kostelanská
    FB: Kuárka Kostelanská
    k.kostelanska@gmail.com
    Nejčastěj používám FB, a to hlavně z důvodu, že zde chatuju s kamarády a přítelem, když zrovna spolu nemůžeme být osobně. Někdy si ale říkám, jak to řešili naši rodiče, když si chtěli s někým něco domluvit a ono to jednoduše nešlo...zase na druhou stranu - nejvíce mých hádek a neshod vždy vznikne právě přes chat na Facebooku. Vždycky si dám předsevzetí, že Facebook omezím, ale tak nějak to nikdy nevydržím :D Na videa se dívám a reklamy mi zase tak moc nevadí, hlavně pokud mě na něco hodně dobrého nalákají :D Tato giveaway je super, moc ráda bych vyhrála, používám Aussie už nějakou dobu a nemůžu si vynachválit. Zrovna mi dochází šampon :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj!
    GFC i FB Kamila Ligasová
    kamcamahdalova@seznam.cz
    Sleduju hlavně FB, protože je to nejjednoduší a na GFC se popravdě moc nevyznám.
    Reklamy na blogu mi asbolutně nevadí...proč...sem tam i na něco kliknu...je to zaplnění prázného místa a proč z toho třeba nemít pár drobných, nevidím na tom nic zlého. Naopak!
    Jinak značku Aussie jsem ještě nezkoušela, všichni to hrozně vychvalují...snad ji někdy zkusím;-)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj! Sleduji přes fb a GFC jako Lenka Tichá, leniku@gmail.com.
    Blogů je spousta, ale to je fajn, aspoň si každý může najít to pravé, co mu vyhovuje a co ho zajímá. Reklamu na blozích moc nevnímám, takže mi ani nevadí. Jinak značku Aussie znám už déle, ale zatím jsem od nich nic nevyzkoušela a ráda bych.

    OdpovědětVymazat
  32. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá, Bloglovin: cterezka → sleduji na všem už strašně dlouho :-*
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Používám hlavně FB, kvůli škole, s holkama, občas s přítelem (kromě iMassage:D) a celkově, abych byla v obraze, co se vůbec děje :D. Jinam Instagram nemám, takže si přijdu jako sto let za opicema :D..Twitter mám, ale nechodím tam :). A nic moc mě nenapadá jiného, hlavně využívám mobil no. :)
    Reklamy podle toho jaké :), ale spíš asi nee. :)
    Jinak tohle Aussie mě hodně láká ♥.

    Gratuluji k výročí a přeju Ti jich daleko více :). Zasloužíš si to, takže jen tak dáááál!! :-*

    OdpovědětVymazat
  33. Také se připojuji a gratuluji k výročí :-) vůbec nevím, proč jsem si do nedávna myslela, že blogy jsou teenegery? Mám několik svých oblíbenců, které sleduji jak přes facebook tak přes blogger a vždy se těším z nových recenzí a tipů! Videa jsou taky bezva, ale stíhám je jen o víkendu ... upřednostňuji ale stále více psanou verzi :-)) Ke giveaway - úžasná výhra! Budu si držet palce :-) k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. gfc: Vendula Mikulková
    velká gratulace k výročí a přeji jen to nej :)
    videa občas sleduji, ale došla jsem jim na chuť teprve nedávno, ale stále si raději přečtu článek, než bych si pustila video :) Bez fb si život už nedokáži skoro ani představit, mimo jiné kvůli škole, kde se někdy dozvím opravdu užitečné věci ;) jinak něco jako instagram, twiter, tak to jde úplně mimo mě...
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, blahopřeju k blogovým narozeninám a přeju hodně úspěchů do dalších let!
    Sleduju te přes FB a Bloglovin jako Kateřina Matyášová (Katerina Matyasova).
    Poslední dobou mě dost baví sledování hlavně různých vlogů na youtube, jeslti můžu doporučit, tak mrkni na Craig & Aimee, je to ten nejlepší pár na světě a ja se stala na jejich videích závislá. :D Jinak mám v merku spoustu blogů, sice je nesjíždím každý den, ale občas se přistihnu, že naopak nedělam celý den nic jiného než projíždím a loudím třeba i nové blogy (hlavně o zkouškovém :DD).
    Reklamy na blogu mi určitě nevadí. Velmi často dám i na rady blogerek, ale spíše těch "ověřenějších", které nechlacholi všehcno jen proto, že to třeba mají zdarma, čímž přicházím i k další odpovědi, a to jak vidím současnou blogovou scénu. Vnímám na jednu stranu kladně, příval nových blogerek, ale na druhou stranu mi už začíná vadit, jak jedna kopíruje druhou, jak chvalí kosmetiku, jen aby dostala další a další produkty k recenzi zdarma atd. ... Achjo a vlastně teď zase brutálně prokrastinuju, takže končím se svým vzkazem a jdu se učit! :D
    Ještě jednou přeji ať se daří a ať tě blogování stále baví! :)

    kaattie.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. sleduji přes fb jako Káťa Novotná
    itskateen@seznam.cz
    Sleduji videa,blogy,instagramy,všechno.Miluju tu všechnu inspiraci kolem sebe.Nikdy mě nepřestane překvapovat,jak rozmanitý svět kolem nás může být.Ale konec filosofování. :D Reklamy na blozích mi nevadí. Stay flegmatik. :D
    A soutěž bude akorát ukončena na moje narozeniny,nedivím se,že jsi vybrala tenhle den,taky se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  37. GFC: Mycakestyle1, kostkova.pavla@centrum.cz

    Prakicky denně používám instagram, youtube a někdy i omrknu nějaké blogy. Pro mě je nejlepší YT, takže tam trávím nejvíce času. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam.cz
    Používám Facebook, instagram a občas koukam i na yt. Akorát ted skrze zkouskove a statnice na to nebyl vůbec čas :-)

    OdpovědětVymazat
  39. GFC: Michaela Crash
    msutkova@gmail.com
    Najcastejsie pouzivam FB a gmail kvoli sledovaniu blogov. Najradsej vsak mam sledovanie video recenzii prostrednictvom Youtube. I ked casu je na to stale menej.

    OdpovědětVymazat
  40. fb-Jana Svobodová
    janulka.9@seznam.cz
    Reklamy na blozích,nebo třeba spolupráce blogerek mi nevadí,nesmí to být však prehnané.Některé blogerky přijímají až moc spoluprací a dle mého názorupak nemohou výrobek stíhat dobře otestovat a dát tak objektivní recenzi.Líbí se mi,když blogerka umí napsat o výrobku,který ji třeba nevyhovuje to co si opravdu myslí a nevychvaluje výrobek jen proto,že jej dostala.Jinak co se týče celkově blogování,tak blogerek je čím dál více a konkurují si asi dost navzájem.:) Abych pravdu přiznala radši sleduji blogerky na Youtube ( tedy videa),než abych si třeba přečetla článek.Recenze však sleduji i na blozích.:).Ze soc.sítích používám asi jen fb,gmail.

    OdpovědětVymazat
  41. GFC Amie
    noireamy@gmail.com
    Co mě napadne? Že se mi chce spát! :D Ne, dobře, tak já ti na nějakou z otázek odpovím. Sociální sítě používám (nebo jsem aspoň zaregistrovaná) snad všechny dostupné, jsem typický workoholik. Spolupráce ani reklama mi nevadí, pokud si to bloggerka "vydřela" prací na blogu i sobě, proč jí nedopřát nějakou tu korunu (která stejně poletí do kosmetiky nebo jiného objektu blogu), případně výrobek na testování/do giveaway. A nejradši mám klasické články, na youtube nemám čas :D

    OdpovědětVymazat
  42. GFC: Karolína Furmánková
    karolfurmankova@hotmail.com
    na sociálních sítích jsem strašnej závislák a nemám odvahu vypisovat všechny, které používám:D videa sleduju, často i při cvičení nebo tak:) a reklamu dokážu do určité míry tolerovat, záleží na situaci:)

    OdpovědětVymazat
  43. GFC: Karolína Furmánková
    karolfurmankova@hotmail.com
    na sociálních sítích jsem strašnej závislák a nemám odvahu vypisovat všechny, které používám:D videa sleduju, často i při cvičení nebo tak:) a reklamu dokážu do určité míry tolerovat, záleží na situaci:)

    OdpovědětVymazat
  44. GFC- Anežka Füzéková, email- anezka.fuzekova1@seznam.cz
    Krásná GA od téhle značky nic ještě nemám, ale přeji si ji už vyzkoušet. :)
    Sociální sítě mám jich hodně co používám třeba facebook, instagram, snapchat atd.. Co se týká reklamy na blogu tak mi nevadí pokud samozřejmě není na každém kroku i co se týká spoluprácí.
    A ještě videa, tak ty sleduju dá se říct pořád i když se nudím a nenudím. :D

    OdpovědětVymazat
  45. Ze sociálních sítí mám a používám pouze facebook a snažím se to trošku krotit alespoň tím, že nemám internet v mobilu, protože to už by pro mě byla konečná :-) Tyhle ceny jsou hrozně fajn, na Aussie slyším samou chválu a ráda bych ho konečně vyzkoušela, ale je trošku dražší a u hodně lidí jsem slyšela, že museli vyzkoušet více produktů, než našli (spíše slečny, takže možná radši našly :-D ) řadu, která jim sedla.. a ty peníze jsem do nich zatím nedala, když mým vlasům perfektně sedí šampony Cien z Lidlu za polovinu :-) ale přesto bych Aussie ráda vyzkoušela, tak zkusím štěstí... :-)

    GFC Dagmar Horáková, e-mail d-horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. GFC - Zuzka Miková
    facebook - Zuzka Miková
    bloglovin - Zuzka Miková
    Sociální sítě mám skoro všechny, ale vlastně ani pořádně nevím, na co je mám protože tam stejně skoro nic zajímavého není. A navíc lidé by si měli mezi sebou říkat věci do očí ne vrtuálně :) Tyhle šampony má spousta blogerek a vlogerek, takže bych je také ráda vyzkoušela, i když já mám tak hustý vlasy, že na mám skoro jeden šampon na jedno použití :( :D
    email - zuzka.mikova@outlook.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  48. Sleduji Tě už dlouho dobu tady, a tuším že i na FB jako Klára Odehnalová.
    Jaké sociální sítě používám? Tak nejčastěji samozřejmě facebook a pokud se považuje za sociální síť i instagram, tak tu. Jinak mě to nějak neláká.
    Videa sleduji jen občas, když se nudím, což se moc často nestává.
    Reklama na blogu mi nevadí, pokud není přehnaná.
    Současná blogová scéna? Blogerek je stále více a více, často chtějí prorazit ale většina mi příjde strašně jednostranná. Podle mě je třeba něčím vynikat a mít svůj styl.
    A jak se mám? Právě si dávám přestávku od celodenního učení, takže nijak světoborné to není, ale alespoň se mám na co těšit (až budu mít konečně uzavřené známky a prázdniny!)
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. GFC: Patricie Houžvová
    používám facebook, instagram, youtube.. Na FB strávím spoustu času skrz domlouvání se s kamarády.. Videa sleduji málokdy.. A na blogu mi reklamy nevadí, ale u videí na YT už ano.. A mám se sakra skvěle, léto je tu :)
    A jednou jsem měla možnost Aussie vyzkoušet, a zamilovala jsem si to.. Akorát je to pro mě nedostupné, tvá giveaway mě velice potěšila :)
    patricie@houzva.cz

    OdpovědětVymazat
  50. GFC: Adéél
    fb: zaru mucikexová
    Pouzivam fb a instagram, fb ale pouze ke hraní her, a na instagramu jsem denne. Reklamy mi vadi predevsim u videii napriklad na youtube.

    OdpovědětVymazat
  51. FB: Mirka Škampová
    Stačí mi FB a někdy toho je až dost. Jinak videa moc nesleduji, chce to totiž víc času a já na to většinou nemám trpělivost. Radši si něco přečtu. Reklamy spíš přehlížím, takže mi celkem nevadí, chápu, že někdy je nutné je na blogu mít.
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Romana Zapletalová
    Reklama na blogu mi nevadí, pokud se daný výrobek zrecenzuje tak, jako by si ho bloggerka koupila sama za své peníze :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...