pátek 17. ledna 2014

Tři levné úlovky z DM

Kdo by rád nechodil do drogérie DM. Nebo je někdo takový? Měli byste mě vidět, jakou jsem měla radost, když se DM otevřela i v Rožnově pod Radhoštěm, kde býváme stále častěji. 

Tenhle obchod mě baví, lákají mě hlavně značky a výrobky, které jinde nejsou a v neposlední řadě i potraviny, i když jsou dost drahé. Málokdy odcházím s prázdnou a alespoň něco malého koupím. Víte, že na blog nedávám každou věc, kterou si pořídím, ale tyhle kousky opravdu stojí za to a chci se podělit o své nadšení.


Poslední dobou se s nákupy docela krotím. Přece jsem si dala předsevzetí - méně utrácet a mít účet víc pod kontrolou. Stejně mám momentálně takové zásoby kosmetiky, že by mi vystačily na další půl rok.

Mini balení (50 ml) tělového másla Alverde jsem koupila, protože jsem potřebovala nějaké mazání v cestovním balení. Nečekala jsem, že bude tak dobré. Má jemnou oříškově mandlovou vůni a konzistence je přesně na půli cesty mezi řídkou emulzí a tuhou mastí. Prostě tak akorát. Je hlaďounké a na pokožce se roztírá fakt jako máslo na chlebu, ale spíš to pomazánkové. Stálo 32 Kč, pokud si dobře pamatuju. Našla jsem ho ve stojanu se vzorky a minibaleními.

Stříbrná vysouvací tužka na oči Essence je už třetí, kterou z této řady Long lasting mám. A vlastně je to to jediné, co teď od Essence používám. Tyto tužky mají skvělou výdrž. Mám doma černou klasiku a ještě tyrkysovou, takový úlet. Tuto stříbrnou dávám do vnitřních koutků. Oči projasní a oživí. Pokud bych ji použila na celé oko, mohla bych vyrazit na maškarní za zimní královnu. Takže v tomto případě platí - méně je více. Tužka stojí krásných 39 Kč.

Sprchovým gelům moc nefandím a mám raději tuhá mýdla, ale tento je mátový! Jestli blog čtete pozorně, tak víte, že jsem ke všemu, co je mentolové, pepermintové a mátové přitahována jako můra ke světlu. Sprcháč je gelové konzistence a zelené barvy, přesně jako na fotce. Vlastně ani nevím, jak moc pění, asi nějak normálně. Všechnu mou pozornost hned upoutá autentická mátová vůně a chladivý pocit na kůži. Tetno mátový sprcháč značky Original Source je přesně takový, jaký by měl mátový sprcháč být. Při vylézání z vany je mi vždy trochu větší zima, ale je to docela příjemný pocit. Koupila jsem ho za 52 Kč, ale teď je cena 79 Kč (za 250 ml). K dostání je ještě několik dalších, velmi zajímavých variant - například fialová levandule nebo žlutý citron, tuším i hnědá čokoláda a ještě něco, už nevím co. 


Vyfotila jsem složení, pokud vás zajímá. Té máty tam musí být opravdu dost, když je na čtvrtém místě.

Jak se vám tyto výrobky líbí? Znáte některý z nich? Jaké jsou vaše tipy na levné a přitom skvělé věci z DM?


28 komentářů:

  1. Taky jsem tam dnes byla a využila akce 25% na produkty DM při 5 a více kusech. Nic z výše uvedenýho ale neznám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já jsem šla dnes kolem a nešla jsem tam, o akci jsem nevěděla, škoda.

      Vymazat
    2. Trvá už pár dní, tak snad ještě pár dní bude, ještě tam chci zajít a vzít morčatům nějaký mňamky. :)

      Vymazat
    3. Tuhle slevu jsem minule využila omylem:D. Az u pokladny koukám cože ze to bylo nejaky levný.. A ona 25% sleva. Dm výrobky nakupuji často.. Sůl do myčky a houbičky mi stačí levnější od nich, stejně je to to samý a Baleu a Alvede mam moc rada :).

      Vymazat
  2. Yes, to máslo si kupuji od Alverde taktéž, s heřmánkem nebo s mandarinkou :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to ani nevím, že je i v dalších verzích, díky za info!

      Vymazat
    2. Ja mela přesně tohle. A hrozne krasne mi vonelo. Škoda ze mam obři zásoby...

      Vymazat
  3. Tyhle sprcháče mě vždycky fascinujou, strašně se mi líbí obaly, ještě jsem se ale nedostala k tomu, abych si nějaký koupila. V dm jsem byla taky na 25% slevu :D Odešla jsem s plnou taškou.
    Odkud jsi? :O Rožnov mám kousíček :D Vůbec mě nenapadlo, že jsi někde odtud :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žiju v Brně, ale v Rožnově máme rodinu. Právě teď jsem tady, moc se mi tu líbí. Odkud jsi ty? Já jsem původem z Kopřivnice, takže to tady celkově dost znám.

      Vymazat
    2. Aha :D Já bydlím v Lešné, jestli ti ten náš zapadákov něco řekne. Je to kousek od Valmezu - tam chodím do školy :) A půlka děcek ze třídy je z Rožnova :D

      Vymazat
    3. Přes Lešnou většinou jezdíme. Ale je tam dost blbá cesta. Jednou v zimě, bylo náledí, jsme dostali smyk, hodilo nás to na pole a pozadu jsme klouzali směrem k potoku, lépe řečeno rokli. Zastavilo nás zábradlí mostu, které se nám zapíchlo do kufru. Ohnuté je snad do tedˇ:-) Vždycky mě mrazí, když jedeme kolem a představím si, že jsme mohli zkončit v tom potoce. Bylo to někde v okolí Lešné.

      Vymazat
    4. No presne na tieto situácie by sa vám hodilo mať absolvovanú školu šmyku , rozhodne do budúcna odporúčam :)

      Vymazat
  4. Jé, to jsem ráda, že konečně někde vidím propagaci Original Source, zrovna dnes jsem byla v DM a koukala na ně a vidím - rozšířili nabídku (a zvýšili cenu), teď stojí myslím 79,-. Mají čokoládu s mátou, levanduli s tea tree, malinu s vanilkou, citron s tea tree a pomeranč s lékořicí - ten mám já:) Original Source je moje srdeční záležitost, vyzkoušela jsem jich hodně a nikdy mě nezklamal, myslím, že i po zvýšení ceny je to kvalitní produkt za rozumnou cenu.

    Point of view...by Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pomeranč a další jsem tam taky viděla, tak to byla tehdy asi nějaká akce. Zítra budu muset do DM zajít, už jen kvůli té slevě.

      Vymazat
  5. Potvrdzujem, že to telové maslo od Alverde je fajné, mala som ho už asi dvakrát vo veľkom balení :) Doma mám teraz tekuté pepermintové africké čierne mydlo, ale neviem, ja tieto chladivé veci nemám príliš v láske, nemám rada chlad :D I keď napríklad po cvičení je celkom osviežujúce, ale skôr v lete :)

    OdpovědětVymazat
  6. já už jsem měla másla od alverde snad v několika velkých baleních, skoro se ničím jiným nemažu..:) ten sprcháč mě moc zaujal, msuím ho zkusit. jo a ta akce v DM je myslím až do 27.ledna, 5 výrobků DM značek s 25% slevou...

    OdpovědětVymazat
  7. Já tento týden taky byla v DM...a koupila si až 5 věcí :D...a to jsem si říkala, že jen nakouknu a případně koupím mamině jeden čaj, co má ráda ...no, u Alverde stojanu jsem stála dost dlouho a i když jako ty mám zásoby na ....hoooodně dlouho...tak jsem neodolala :) Ten sprcháč mě velmi zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  8. taky jsem využila tu jejich akci (a je až do 28. ledna), ale pro sebe jsem koupila jen Balea blond kondicionér, jinak spíš věci do domácnosti, tekuté mýdlo, sáčky do koše atd. :D
    mě mrzí, že jsem v prosinci nevzala jednu tu limitovanou sadu máslíček i pro sebe, dokud jich u nás dost. pak jsem je všechny rozdala na Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju ten sprcháč malina&vanilka, naprosto naaadherna vůně ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  10. Z DM uplne najviac milujem potraviny. Strasne mi chutia veggie pastety a cokolady ^^ ..naopak bio-cipsy/krekry uplne nechapem..:/
    Z alverde toho vela nemam, azda len jeden nenormalne otrasny 'korektor', ktory nekryl a smrdel na sto honov..a zo she som si kupovala laky na nechty, ked som bola este chudobny student. Balea ma tiez vobec nedojala..na sprchovaci olej a la Nivea nedam dopustit, ale ostatne produkty palec dole..
    Inak mam DM, ako vlastne vsetky drogerie, velmi rada a vedela by som tam utratit majland ..

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  11. Hodilo by se mi to minibalení tělového másla, zajdu se na ně podívat. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  12. Na ty telova másla mám už nějakou tu chvíli spadeno, tak už to budu muset prubnout :)
    A s Originál soudce jsem taky desne spokojena, hlavně ty vůně a to jsem jsou vegan jim hodně přidává :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten sprcháč citron právě zkouším :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám doma dva sprcháče,ale přiznám se, že jak jsem na ně četla chválu mě absolutně nenadchly:/

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mam z DM asi nejlevnejsi kondicioner od Balea - mango s aloe vera - a velka spokojenost. Byla jsem spokojena i s kondicionerem od Nivea.ale tento stoji minimalne polovinu.je stejne dobry a navic krasne voni.

    OdpovědětVymazat
  16. Tělové máslo od Alverde jsem si teď koupila ve své velké verzi a naprosto jsem se do něj zamilovala! Ta konzistence je úžasná, roztírání jde úplně samo a ten samotový pocit na kůži, to se mi vážně moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  17. DM, má oblíbená drogerie, sleduju tady akce, ale i beze slev to tam vždy vyjde nejlevněji. Hlavně se mi snad nikdy nestalo, že bych tam nenašla, co potřebuju..:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...