sobota 28. prosince 2013

Tento rok jsem byla asi fakt moc hodná

Tak a je po Vánocích. Užila jsem si je skvěle. Ani přispívat na blog se mi nechtělo. Ale bavilo mě číst, co kdo dostal, takže i já prozradím, jaké dárky mi Ježíšek přinesl.  

Dostala jsem všechno, co jsem si přála a k tomu i něco navíc. I když jsem věděla, co dostanu, ze všech dárků jsem měla velkou radost, protože ve skutečnosti předčily mé očekávání. Ale dárky jsou o svátcích jen takovou třešinkou na dortu. Důležitější je, že jsem si Vánoce krásně užila, viděla jsem plno pohádek, nacpala se salátem a cukrovím, po delší době jsem si zahrála na kytaru, v lese jsme zapalovali prskavky a přivolávali lesní skřítky, na zahradě jsme u svíček zpívali trampské písničky (ono to počasí připomíná spíš jaro) a úplně jsem vypadla ze stereotypu všedních dní.

A co jsem tedy našla pod stromečkem? Napravo jsou tři utěrky značky Green gate, které jsou opravdu nádherné. Ty bílo černé ornamenty, to je povlak na malý polštář z bavlněného saténu značky Matějovský. Patří k němu ještě povlečení na dvě peřiny a dva polštáře a tmavě šedé prostěradlo. Z celé sady jsem přímo nadšená. Vzor i materiál je luxusní. Postel do něj převleču na Silvestra, ať se na ten Nový rok vyspíme stejně luxusně. Dále jsem dostala romantickou plechovou cukřenku Green gate. Pod ní je delší zelený svetr s rolákem. Taky jsem si rozbalila malé balení vůně Burberry Weekend, o které ještě uslyšíte. Lahvička s rozprašovačem obsahuje spolehlivý deodorant značky Just. Mám i tři nové knížky. Deset malých černoušků od Agathy Christie jsem si přála, abych rozšířila svou detektivní sbírku. Knížku Syn větru a prsatý muž od Josefa Formánka jsem už začala číst a vypadá dobře. Na Příběh templářů jsem zvědavá, protože mě tahla tématika dost zajíma, ale nevím o ní skoro nic. A poslední věcí je sada čajů Gřešík. Ještě jsem dostala nějaké dárky k svátku a taky peníze. Moje dárky ale nejsou nic proti tomu, co dostaly naše děti. To byla úplná hromada balíčků.

Panenku Monster high jménem Draculaura si naše malá přála skoro rok, ale nakonec si s ní hraju spíš já:-)




























Stromeček u našich.




























Několik dní jsme pobyli u našich a můžeme si být jisti, že je naše návštěva vždy zaručeně potěší:-)


























Jaké byly vaše Vánoce a dárky? Doufám, že si tyto dny taky užíváte jak se patří.

13 komentářů:

  1. Matějovský je opravdu super kvalitka, kupujeme jen tuhle značku :) Dražší ,ale vyplatí se. Jsem zvědavá jaké budou knížky až dočteš, budu ráda za recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jak bude povlečení vypadat za půl roku po několikátém praní. Naše nejlepší a nejdražší zatím bylo damaškové povlečení české výroby Veba, máme ho rok a trochu se sežmolkovalo. Ale je fakt, že jsem na to kašlala a neprala jsem ho převrácené. Na tohle si dám větší pozor. O knížkách pak určitě napíšu.

      Vymazat
  2. wau, Matějovský :) To je asi sen každé z nás :)) A ta cukřenka je absolutně rozkošná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo byl to dlouho můj sen. A cukřenka je přesně taková:)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Peřina je z jedné strany černá s bílými ornamenty a z druhé strany bílá a černé ornamenty jsou na jedné polovině. Vypadá to hodně dobře.

      Vymazat
  4. Matějovský je skvělá značka. Mají krásné povlečení :) Ale ještě jsem se "neodvážila" do toho zainvestovat..

    Moje dárečky jsou tady http://sororessa.blogspot.cz/2013/12/jake-byly-vanoce-2013-co-jsem-dostala.html

    Taky jsem musela být moooc hodná :))

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teda, ty jsi byla mnohem hodnější, krásné dárky!

      Vymazat
    2. Byla jsem dost překvapena ;) Díky :)

      A.

      Vymazat
  5. Příběh templářů super, krásný dárek, jako učitelka dějepisu vím, že tohle téma děti úplně milují:) Bude se Ti určitě líbit, je to krásná tematika. Povlečení vypadá skvěle. Hezký den, Eva:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dala jsem si závazek dorazit několik knížek, které mám rozečtené a pak se na to hned vrhnu. Už se těším!

      Vymazat
  6. Bábiky Monster High by som prijala aj ja, i keď vek na to už nemám :D

    OdpovědětVymazat
  7. krásne darčeky. Moje vianoce boli super, tiež som si ich užila, tie krásne dni voľna, rýchlo ubehli :/
    Aké boli a stále sú moje Vianoce

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...