čtvrtek 21. listopadu 2013

Super Playboy aneb Jak voní zajíčci

"Budu testovat Playboye" říkám svému muži. "No konečně něco zajímavějšího, než kosmetika" zaraduje se. "Ne ten časopis!"

Viděli jste reklamu na vůně Superplayboy? Mě docela zaujala a říkala jsem si, že to bude asi hodně sexy vůně. Takže když jsem dostala nabídku na recenzi, vzala jsem ji. Balíček dorazil a mě se zmocnil tíživý pocit, že na toto testování sama stačit nebudu.

Pomohly mi dvě kámošky - Katka a Mia. Všechny už jsme v kategorii třicet plus, máme za život něco načicháno, takže myslím, že k tématu "vůně" máme co říct. A co my tedy na to?



Mia se s tím nepárala:

"Ale to nejsou vůně pro dospělé. Nebo jo?" byla její první reakce. "Ta dámská je děsně sladká. Cítím v ní maliny. Ale třeba pro studentku, která chce zapůsobit na profesora, bude super. Pánská mi připomíná takové ty klasické vody po holení. Neurazí, nenadchne."

Katka na to šla diplomaticky:

"Nejsou špatné. Docela dobré. Pánskou bych si dovedla představit pro nějakého mladého kluka. Dámská patří k těm sladkým. Jsou holky a ženy, které mají právě takové vůně rády, já k nim ale nepatřím. Věřím, že někomu se líbit určitě bude."

A můj názor?

Nejdřív se má chválit, takže začnu dámskou polovičkou. Flakonek se mi líbí, působí hravě a mladistvě. Vůně je opravdu sladká. Ty maliny tam cítím taky. Výdrž je nečekaně slušná. Pokud by mi bylo sladkých šestnáct, možná i dvacet šest a chtěla bych být sladká a sexy k nakousnutí, tak do ní jdu. Fakt. A teď k pánské variantě. Na lahvičce se mi nelíbí nalepená etiketa. Působí to na mě trochu lacině. Vůně se mi velmi těžko popisuje. Není ani svěží, ani kořeněná. Nezaujala mě a ani na mém muži mi nevoní. Pro mě je to nic neříkající vůně, která mě neoslovila.

A bonus navíc - hodnocení mého muže:

"Jak ti to tedy voní?" "Co? Jo, dobrý. Zbylo něco od oběda?"
Jo a reklama kecala - žádný rentgenový pohled se nekonal.

Kachnička ucítila vůně Superplayboy a okamžitě se převlékla za zajíčka:-)

Na vůně jsem četla už několik recenzí a byly pozitivní. Přece, co je individuálnějšího, než vůně. Ani my tři kamarádky jsme se neshodly. Nebo v tom ještě neumím chodit a pořádně chválit? ;-)

Dámská varianta má obsah 30 ml a pánská 100 ml. Obě se prodávají na internetu za cenu kolem 150 Kč. V kamenných drogérkách, jako je DM a podobně, to bude asi o něco víc.

Znáte tyto novinky od Playboye? Jak se vám líbí?


11 komentářů:

  1. Jo jo, reklama v televizi, to je jiný kafe. Podle té by čekali víc všichni. Ale kdybys mi řekla, že stojí 150,- tak bych ti rovnou řekla, že za tu cenu nemůžeš čekat víc. Napadá mě ještě, že třeba autoři chtěli, aby se národ vrátil k psaní milostných dopisů a autor vždycky trochu šplíchnul do obálky :) Jako malý jsme to dělávali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si právě tu cenu zjistila až teď. Kdybych ji znala hned, tak si to ani posílat nenechám. Jo, reklama mě úplně zblbla. Poučení pro příště.

      Vymazat
  2. Nejlepší je názor tvého muže:-))

    OdpovědětVymazat
  3. já bych brala tu kachničku :) jen ji

    OdpovědětVymazat
  4. V drogerii vůně nekupuju, takže tohle mě nezaujalo, ale musím říct, že jsem si oblíbila jejich sprcháče, jsou svěží a příjemně krémové :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky plánuju recenzi, ta dámská je úžasná, právě přesně pro mě. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chci ji vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Děkujeme Vám za SUPER článek! Máte pravdu, že vůně je spíše pro teenage holky a kluky :) Pro ně jsme připravili i zábavnou aplikaci na webu www.playboy-vune.cz :)

    Budeme se těšit na další článek, třeba na jinou vůni, nebo sprchový gel :))

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle vůně je nudná a tuctová. Playboyi se podle mě nepovedla.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...