pátek 8. listopadu 2013

GIVEAWAY: Vzorky Saloos v taštičce Benefit

Protože mám radost, že mí skvělí čtenáři vynaložili tak velké úsilí, a klikli na můj blog už 40 tisíc krát, připravila jsem menší, ale obrovsky voňavou giveaway o  několik vzorků Saloos.

Asi víte, že kosmetice Saloos velmi fandím a mám ji ráda, protože je přírodní, funguje a ty vůně jsou prostě skvělé.

Balíček obsahuje:
  • měsíčkový balzám bioKarité, ve kterém je bambucké máslo a extrakt z měsíčku lékařského. Pomáhá v hojení a regeneraci kůže. Můžete si ho mazat všude, v zimě se bude hodit. Třeba jako balzám na rty.
  • Bio regenerační obličejový olej Jasmín - zklidňuje citlivou pleť, rozjasňuje pleť suchou. Opět na zimu jako dělaný. A pokud jste před porodem, tak by vám měl jasmín dodat odvahu a sebevědomí, ale to se hodí vždy a nemusíte právě rodit, že.
  • Pro zahřátí a uvolnění ve vaně je tady koupelový olej Levandule.
  • Máte raději sprchu? Pak je pro vás sprchový olej Relax.
  • A nakonec něco na tělo - bio kokosová péče s vůní Orange. Nešikovné je balení ve skleničce, protože při teplotě do 25 stupňů je kokosový olej tuhý (nad 25 stupňů úplně tekutý), takže to ven nedostanete. Radím rozehřát na topení a přelít do něčeho vhodnějšího.
  • Plus bonus - růžová toaletní taštička Benefit, kterou věnovala do soutěže skvělá čtenářka a už i kamarádka Monika (zdravím!)





















Pravidla GA:

1. Sledovat tento blog buď přes GFC, Bloglovin´ nebo Facebook.

2. Do komentáře napsat svůj email, kde a pod jakým jménem sledujete. Dále mi napište - a to je podmínka - něco zajímavého, zábavného, co vás napadne. Může to být něco o vás, co se vám v poslední době povedlo, na co se těšíte nebo i nějaký návrh pro můj blog. Kreativitě se meze nekladou.

Výherce vyberu sama, tentokrát žádný random.org. Vyhraje prostě komentář, který se mi bude líbit nejvíc.

GA zkončí 17. 11. o půlnoci a dám vědět na email. Platí pro ČR a SR.

Hodně štěstí! 

...................................................................
EDIT: Jeden komentář bylo moc těžké vybrat, protože byly všechny super. Nakonec jsem vybrala danny. Gratuluji! 


41 komentářů:

  1. cervena-veronika@seznam.cz

    Teď mám praxi na obecním úřadě, takže spíš nemám, co říci a nejvíce se teď těším na Vánoce a na vánoční pohádky. Za poslední dobu se mi povedlo přestěhovat se a nic při tom neztratit a zpracovat většinu mých fotek, co se mi líbí a upravit je do formy těsně před tiskem. To bude asi všechno, tak mi drž palce, jedu na rodičák :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak za prvé fajne soutěž, mám ráda přírodní kosmetiku. Od saloos toho moc neznám, aktuálně mám teď ricinový olej a dopatlala jsem balzám s gran.jablkem. A jelikož je moje nejoblíbenější bylinka Calendula neboli Měsíček ten balzááámek by se mi moooc líbil. Měsíček je nejhojivější bylinka vůbec, je na všechno a pro všechny :) Třeba od Nobilisu z Biofáze ve směsi s jinými léčivkami je to hotový zázrak, takhle jsem mazala poraněnou packu našemu pejskovi a panečku do večera se to tak krásně zatáhlo až jsem se sama divila! Jinak miluji i čaj, doporučuji kombinaci zeleného čaje s měsíčkem :) No a teď co kreativního? Myslím, že jsem se rozepsala až až. Celkově myslím, že články máš super všehochuť a nejraději mám ty o přírodní kosmetice.
    Sleduji dlouho, i na FB i tady - Jana Wertheimova
    jana.wertheimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. thedarkcrow@seznam.cz

    Mně se v poslední době nepodařilo nic. Doufám, že na mě všechny úspěchy teprve čekají v dalších dvou měsících - zkouškové, skládání FCE. I když vlastně jedna věc se mi povedla, už mám drtivou většinu dárků na Vánoce :D Myslím, že kolem 20. prosince mi to bude spousta lidí závidět :D

    OdpovědětVymazat
  4. No, co říct.. Jsem dneska totálně unavená z práce. Dělám ve školce a dneska ty děcka daly nějak až moc zabrat, ale miluju to tam. Dětský smích je jedna z nejhezčích věcí a vždy mě rozesměje také :) Také jsem potkala dneska spolužačku ze školy, pracuje ve školce nad hřištěm, kde jsme dnes byli :D
    Jinak už od včerejška se vztekám u korálků :D Hledám návody a pořád mi to nějak nejde. Musím tenčit zásoby, protože korálky nemám už ani kam dávat a to čekám další větší balíček, plný korálků :D

    Sleduji tě jako Kris Týnka
    mail: Kristynaslapakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji na FB Zuzana La**ová Šú****vá (nechci dávat tu plné jméno, pokud nevadí, ale když se podíváš na jedny z posledních likeů na fan stránce, tak mě tam objevíš :)) Sleduji i tu přes GFC....
    ...a strašně chci vyhrát :D...a co mě napadá je to, že používáme asi stejný program na úpravu fotek a máme asi podobné "estetické cítění", protože včera jsem si takto podobně s fotkou pohrála i já (teda stejné písmo v tom kulatém... :D). A líbí se mi tento nápad "kreativních" komentů, protože ti tu každý bude vypisovat kraviny :)) Já jsem jinak teď v práci a mám polední pauzu a když se dívám, že co je nové v blogové sféře, tak jsem hned musela zavítat k tobě :) Sleduji tě sice jen "chvíli" (pár týdnů), ale velmi ráda čtu celé články! (u některých blogerek beru spíš jen fotky, sem tam nějaké zvýrazněné věty... ale psst :D...)...a tak no... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji pod Barbora Bee(b-fashions)
    Vtipnou příhodu jsem slyšela od kámošky. Hrála spolu s mou kamarádkou (Hančou) volejbal a Hanča je tak trochu více vybavena :D a moje kamarádka se rozeběhla a chtěla vybrat balon a Hanča pro něj bežela taky tak se srazily a Kamarádka se od Hančiných prsou odrazila až spadla metr od ni:DDDDDDD
    Barabursikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduji přes GFC jako Teress , natalunka@centrum.cz

    Přemýšlím co se mi v poslední době stalo zajímavého a nic moc mě nenapadá. Minulý týden jsem byla s přítelem a jeho taťkou na večeři, já a taťka jsme se trašně opili, na začátku mě vykládal jak mě má strašně rád a ke konci mi pomalu nadávál za mé oblečení. Musím podotknout, že jsem na sobě nic špatného neměla, jen ryfle a tričko z kterého mě lezlo jedno rameno, prostě normálka. Ale bylo mi řečeno, že chodím s jeho synem a že bych se tedy neměla tak oblékat, protože na mě koukají ostatní chlapy. No prostě je zajímavé jak vidí oblečení starší ročníky a jak ty mladší. Když potkám nějakou dvacítku tak ji všechno leze a já si říkám, že se oblíkají pomalu jak.... ale teď vím, že zřejmě tak, jak já se dívám na mladší ročníky já, tak se na mě takhle dívají zase daleko starší ročníky. To asi zábavné moc není :-) Snad jsem tady nikoho neunudila :) No každopádně je zajímavé, jak se může konverzace u stolu vyvíjet pokud si člověk nechá vykukovat jedno ramono z oblečení...

    OdpovědětVymazat
  8. Sledujem cez GFC ako Nikola Guzmická
    Bloglovin Nikola

    S priateľom sme už rok a pol a jednoducho obaja vieme a cítime že patríme k sebe rozprávali sme sa už aj o svadbe no len tak okrajovo, a minule keď som niečo hľadala v histórii prehliadača na počítači som zbadala že môj drahý si hodinu pozeral na internete zásnubné prstene :))) no uvidíme počase či s nejakým zámerom :)))
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Jé saloos je moje srdcovka, už jsem toho použila mraky :) mě se právě poslední dobou stalo, že jsem se na obličeji osypala od tea tree oleje, kterým jsem si hojila stroupky a asi jsem to trošku přehnala, že se to pleti přestalo líbit a ze stroupků byla krupička. Od toho mi pomohlo právě rakytníkový balzám, který je skvělý snad na všechno.
    No a co se mi přihodilo? Vtipného asi nic, ale dneska jsem si byla vyzvednou balíček na poště s nějakou tou kosmetikou, na kterou jsem se těšila hrozně dlouho a paletka stínů mi přišla rozbitá. :( Česká pošta se poslední dobou vyznamenává, protože čekám už měsíc ještě jeden balíček, který mi někam zašantročila a teď tohle.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ty bláho, Saloosí ráj! Noretakla(zavináč) gmail.com
    Hmm, něco zajímavého, kreativního.
    Návod na to, jak udělat tchýni den, na který jen tak nezapomene(idealní přes víkend, který u ní trávíš a můžeš ji u toho vztekání sledovat - Z DOSTATEČNÉ VZDÁLENOSTI)
    Vyměnit ji cigaretu za praskací-to ji chladnou nenechá.
    Dát jí na linku sklenici mléka, vzhúru nohama (jednoduše nalít do sklenice mléko, zakrýt sáčkem, opatrně obrátit vzhůru nohama a sáček vytáhnout-až sklenici zvedne, mléko bude mít všude)
    Místo pasty ji dát do tuby nějaký krém(radši bio, aby nám ještě chvíli vydržela)
    Do cukřenky ji dát sůl, pokud sladí ranní kávu
    Trošku zákeřné, ale s mou bývalou tchýní jsme si tyhle naschvály dělaly, ze srandy, a pak jsme se u toho skvěle nasmály :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý večer Evčo,

    sleduji Vás pod jménem Hanka Francová........hana.ulrichova@seznam.cz ....... jinak se již hooooooodně těším na Vánoce, advent, světýlka, svařáček a vůbec na celkovou tu atmosféru a hlavně na zářící očička mých dvou pirátů........ ale jinak se snažím těšit z každého dne, ikdyž se někdy něco nepodaří......ale život je krátký, tak nač si ho kazit malichernostmi, že ? Moc Vás zdravím a ráda Vás sleduji.....moc se mi Váš blog líbí, nic bych neměnila. Mějte se pěkně. Hanka

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC jako Lenka V. můj email je L.vecerova@seznam.cz
    Zrovna jsem se vrátila od kamarádky,svěřily jsme se,vypily pár skleniček vína a udělala jsem příteli přepadovku.Měla jsem být v práci na noční a on v pátek večer o půlnoci tvrdě spal,zamknutý na zámek a dokonce měl na dveřích řetěz :) Asi se bál :)))

    OdpovědětVymazat
  13. sleduji přes gfc-jananulka.9@gmail.com
    Co mě potěšilo v poslední době,tak to byl včerejší stužkovací večírek,kdy jsme se sešli jako třída s učiteli a bavili se !To se mi moc líbilo,protože něco jiného je se bavit ve škole s učitelem a něco jiného mimo školu.:) Tvůj blog sleduji už déle a moc se mi líbí:).

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. tvůj blog jsem začala sledovat před několika týdny a musím uznat, že není mnoho takových, u kterých bych klikla na každý nový článek a poctivě ho celý přečetla. líbí se mi, že je každý článek v něčem jiný a tím dělá blog zajímavým, nikoliv nudným.

    právě naše společná obliba v přírodní kosmetice byl ten hlavní důvod, proč jsem tehdy tvůj blog začala sledovat. giveaway se běžně neúčestním, ale tenhle balíček jsi vybrala tak vhodně, že nemohu jinak. ráda bych všechny ty olejíčky od Saloos vyzkoušela, měsíčkový balzám ještě více. zároveň bych ti od Saloos ráda doporučila Balzám na nehty, který jsem měla možnost vyzkoušet ...

    ... je to jen pár dní zpátky, kdy jsme si znuděně seděli ve školní lavici a spolužák najednou vytáhl z tašky tento balzám na nehty a říká: "Dívej Danielo co mám, balzám na nehty s dýňovým olejem a zinkem. A je bio! S tím si mažu nehty několikrát za den a dívej jak je mám pěkně zregenerované." Spolu s dalšími dvěma spolužáky, kteří sedí v lavici za námi, jsme se museli začít smát :D V další vteřině jsem mu ten úžasný balzám sebrala a už si pěkně promazávala nehet po nehtu. Následujících pár dní mi ho půjčil ještě několikrát a musím říci, že se suchá kůže kolem nehtů pěkěně spravila, nehty po balzámu zůstaly vyživené a lesklé a já se teď chystám si koupit svůj vlastní kelímek a nehty i si i nadále opečovávat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sleduju přes GFC jako danny, můj email: thecalmcat@gmail.com

      Vymazat
  15. gfc: gleys
    katka.sk@seznam.cz Gleys is Here
    k blogu žádné návrhy nemám, jsi naladěná na spřízněné vlně a tak vždy čekám, čím mě zase překvapíš a nadchneš. A místo něčeho zábavného ti dám tip na senzační čokoládový dortík jeho výroba samotná je zábava pokud se nebojíš plotny (což u tebe nemám strach ;-)) a hlavně vynaložené úsilí stojí za to... dortová moc nejsem, ale tenhle si mě naprosto získal (a možná i tím, že se mi povedl i na poprvé)

    OdpovědětVymazat
  16. Fb: Teruš Černá
    No.. tak něco o mě?:D Musím se jít učit, ale dělám všechno jiného radši, abych nemusela :D kdyby se mi alespoň chtělo tak, jak nechce:(. Takže radši jezdím po netu a 'nudím se'. Víkend byl fajn jako vždy s přítelem. :) A vůbec se mi nechce do školy :( .. komu jo :(
    A k tvému blogu? :) Nemám nic, je tak úžasný, že už se tu nedá nic zlepšit:) mám ráda tvé články a recenze :). Dneska jsem skočila se kouknout do Yves Rocher a vzpoměla jsem si na tebe:) okukovala jsem šampony, třeba se pro nějaký vrátím, doporučila bys mi nějaký? :)
    No a jinak jak se máš ty? :)
    Ehm.. už mě nic nenapadá :(:D budeš koukat na 'Talent' ? :)
    Měj se hezky :) a užívej dny...)*
    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vlastně nikdy žádný šampón od YR neměla, ale ségra si kupovala jeden na podporu růstu vlasů a měla po něm krásně lesklé vlasy. Jestli i rychleji rostly, to nevím:-)
      Jinak se mám fajn, už mě trochu chytá vánoční nálada. No a Talent, Vyvolení a další soutěže mě nějak nechytly, jde to mimo mě. Dívala jsem se ale na Hlas a Superstar a to kvůli písničkám.

      Vymazat
  17. Co se mi nejvíc povedlo naposled je asi autoškola, za tu jsem skutečně ráda. A při první "samostatné" jízdě jsem nikoho nezabila, takže také velký úspěch :D Taky jsem si poprvé (18 let, student :D) našla stálejší brigádu, za což jsem vážně ráda, jelikož peníze se hodí vždy (na kosmetiku, že :D) Už se pomalu chystám na Vánoce, mám koupené stuhy a balící papíry, pracuju na vánočním seznamu (ten svůj už jsem odevzdala mamce :D jsem unavená z neustálého dostávání peněz, tentokrát se budu těšit, jaké dárky ze seznamu mi maminka vybrala :) dokonce jsem si obstarala i vánoční doplňky - sponky do vlasů s rolničkama a náramek s rolničkama a jelenem (miluju jeleny <3). A už si přijdu nejvíc egoisticky jak se tu vykecávám o sobě :D Tvůj blog čtu nově, blogy si vybírám velice pečlivě (asi jako momentálně nové bb :D) a tvůj prošel castingem :D Jsi velmi inspirativní (ano, musím mít nový polštář s písmovým potiskem, zaručeně ano :D) a kreativní (není třeba uvádět důvod, stačí vlézt na tvůj blog :D) ale dost s vlezdoprdelstvím (pardon :D) ráda bych se dozvěděla teď něco i od tebe! Něco co jsi ještě nedala na blog třeba nebo tak, tak doufám, že odepíšeš! A kdyby ne, tak přeji hezké vánoce :) P.S. olejíčky vypadají dobře, už se na ně chystám snad milion let, tak mě snad přesušená pokožka z mrazů konečně donutí si nějaký koupit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluji k řidičáku, hlavně jezdi a jezdi, ať nedopadneš jako já. Díky za pochvalu blogu:-)

      Vymazat
    2. jo ještě jsem zapomněla na ten mail :D barka.v@seznam.cz

      Vymazat
  18. Sleduji na GFC pod tímto účtem, na FB s tímto jménem :D
    Chtěla jsem složit básničku, aby byla vtipná a o tom jak se mi tvůj blog líbí. Ale básničky jsou moje slabá stránka, narozdíl od jiných slohových útvarů. Každopádně jsem zvědavá, co tvůj blog přinese, když už začíná pomalu vánoční nálada. Protože já už psychuji. Nemám peníze na dárky, asi všem namaluju obrázky. Zatím jsem obdarovala jen sebe, takový jsem sobec. A navíc kromě peněz nemám ani fantazii, mrazy začínají a mně zamrzá mozek. Nechce se mi psát nic superdlouhého, bude muset být nuda číst takovou spoustu komentářů.
    Takže pac a pusu, tvá čtenářka! (Nechci říct úplně nejvěrnější, protože mi tvůj blog doporučila kamarádka teprve před dvěma měsíci).
    PS: S maminkou tyhle olejíčky přímo milujeme, je to dobrý nápad jako dárek k Vánocům. (Třeba pro mami O:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, že si chtěla složit básničku, to je pěkné:-) Jinak s Vánocema jsme na tom asi podobně:-)

      Vymazat
  19. Sledujem ako Siu Peackapples :)

    A posielam link na zabavne obrazky, gify a videjka pre vsetkych milovnikov maciciek =^^=
    http://distractify.com/people/personal/27-ways-cats-are-taking-over/

    OdpovědětVymazat
  20. Tady tě sleduji pod tímhle jménem a na FB jsem se stejným jménem a příjmení mám parťáka z manikurní taštičky :D nápověda (jinak hoblík, špirgl ... ) Radějc nedávat průchod myšlenkám páč mý prsty nestíhají chod myšlenek :)) Jak tak koukám o okýnko nahoru s těma penězma na vánoce a vymýšlení dárků na tak to už sem odpískala mám vokno jak vrata a penízky kde vzít a nekrást :/ :)) a když už je mám cpu to někam a vůbec nevím kam krucááá :) takže myslím si že se Nás sobců najde víc a víc :)) Pomalu ale jistě budu končit a budu sledovat ty 4 kozeny ze sexu ve městě neboť jupííí skončila ta kravina z tý vily vyvolených. :D je to kravina páč mě tam nechtěly :D mršky jedny :D přeji další , další a další hezké kreativní blogování.

    OdpovědětVymazat
  21. Holky, už teď vidím, že jsem si na sebe ušila bič a fakt nevím, jak vyberu jeden jediný komentář:-) všechny jsou něčím zajímavé a já jsem ráda, že mám tak skvělé čtenářky!

    OdpovědětVymazat
  22. na GFC sledujem ako Peťuška...
    ja sa teraz teším na jedno rande... čakám, že ako to dopadne... :) už teraz mám motýle v bruchu... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Saloos miluju a jak si psala u myslím pupalkového oleje, že bys chtěla zkusit makadamiový, tak jsem ho pořídila a je fakt super, mažu s ním celé tělo, protože je často jako sahara a je to takový luxusní pocit, i když já jsem vždycky ze všeho dost nadšená, takže nevím, jestli jsem dost objektivní :) Jinak už od té chvíle, co jsi zveřejnila tenhle článek, tak přemýšlím, co napsat a pořád mě nic nenapadá! Povedlo se mi konečně sebrat odvahu a říct expřítelovi, že už spolu vůbec nebudeme komunikovat, tak na to jsem pyšná, pak jsem taky vyléčila angínu homeopatikama a těším se, až půjdu v pondělí na praxi rodit miminka :)

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduju už dlouho. :)

    very.miklasova@gmail.com

    Teď se mi před týdnem povedlo spadnout z longboardu, a jet 3 metry po bradě. Takže sedřená celá brada.
    Díky jedné kosmetiky s aloe jsem neměla po týdnu ani kousek strupu, a minimálně zčervenané místo. :) bylo to jako zázrak! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Sledujem cez fb ako Naďa Nali Kobelárová a cez GFC ako Naddy :)

    pc.nadulienka@gmail.com

    A čo sa mi takého prihodilo? Nedávno sme boli s celou mojou triedou v kine na nejakom výchovnom koncerte a bol tam proste celý náš druhý stupeň. Vyzeralo to fajn, že to bude zaujímavé, aj bolo, teda až kým nezačali ľudí volať na javisko za nimi... s mojím perfektným šťastím ma vybrali aj spolu s ďalšími štyrmi luďmi, ktorí ale sedeli trochu nižšie takže na javisku boli skorej. Ja som sa začala trošku ponáhľať, aby na mňa nečakali, a keď som dorazila na javisko (konečne) tak som si vôbec v tom zhone nevšimla, že tam sú aj tie také káble na gitary, klavíry, mikrofóny a podobne. A expert sa na nich musel potknúť. Vtedy som ešte nespadla, no potom keď už sa všetci začali smiať a ten spevák začal hovoriť aby som sa nezabila, šmykla som sa ešte raz no teraz som už skydla na chrbát a to bol ešte len výbuch smiechu! Nielen že sa smialo celé divadlo, smiali sa ešte aj všetci tí hudobníci a samozrejme aj ja :D Nielen že som tam len ležala, ja som sa tam priam skrúcala od smiechu. Keď som sa konečne postavila, pooprašovala sa a pristúpila k ostatným štyrom, zasa som vybuchla do takého smiechu, až som ním zasa nakazila celé kino. A k tomu jeden zo štyroch súťažiacich sa pri tom druhom výbuchu tak rozohnal rukami, že tomu spevákovi rachol do brucha až ho pomaly odhodilo... Tak, toto bol môj "menší" trapasík asi spred dvoch týždňov :) Radšej končím, aby som ťa nezaťažovala takými nudnými kecmi, určite tu máš veľa ďalších, veď kto by sa na takú dobrú súťaž nechytil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To to mě opravdu moc pobavilo:-)) Úplně si to dokážu představit. Každopádně si byla za hvězdu ty:-))

      Vymazat
  26. 1. Sleduji přes GFC jako El
    2. eliota@centrum.cz
    Rozhodla jsem se, že tady svěřím s nápadem, co jsme s přítelem dostali. Už dlouho si přejeme společné bydlení, ale jsme studenti, bez brigády, prostě to zatím nejde. A docela nás ničí myšlenka, že až dostudujeme, pořád budeme na stejném místě - bez peněz, u rodičů, ne spolu. A tak jsme se rozhodli, že si začneme průběžně kupovat věci do našeho budoucího bytečku. :) Jen takové drobnosti, za které dáme málo peněz, ale pak se jimi už nebudeme muset zabývat. Takže teď vypalujeme svíčky z Ikey, takové ty ve skleničce, a kelničky poctivě sbíráme, balíme do papíru a ukládáme pod postel do krabice. Stejně tak jsme si napsali seznam, co bychom si takhle mohli už nyní obstarat, například: vařečka, metla, prostírání, svícen, smetáček s lopatkou, vykrajovátka na cukroví... Takhle se alespoň můžeme víc těšit a až budeme první noc v našem bytě, nebudeme muset řešit, čím zamícháme špagety. :D :)

    OdpovědětVymazat
  27. sleduju FB jako Péťa Turoňová :)
    peta.turonova@seznam.cz

    No nevím jestli se mi stalo něco speciálního. Spíš mám výbuchy smíchu s kamarádkama ve škole. Při probírání obojživelníků jsme si vymysleli, že jsme mloci a bydlíme v Mlavě, což je podle nás naše Mločí republika :D (Je to v Polsku) kde je i Graňská zátoka a máme tam babičku Gdaňu :D A nepodporujeme šikmooké mloky :D Ano jsme hodně střelené, ale to nám dělá ten gympl :D Doma už z nás nemůžou a každého s tím štveme, ale jak se něco naučíme už to nějak nelze odnaučit :D Prostě mloci vedou :D

    OdpovědětVymazat
  28. Nechvatalova9@seznam.cz
    Sleduji přes gfc už delší dobu jako Nechvatalova9 :)
    Moc zajímavých zážitků v poslední době nemám, od září mám spíš "kritický období" a v podstatě jsem pořád ve škole. Ale i těch málo zážitků se tu najde.. Např. s kamarádkou jsme šly obejít pár obchodů, než mi pojede autobus, dostala jsem hlad, tak jsem si koupila párek v rohlíku, ale netušila jsem, že ta paní udělala díru do rohlíku zespoda a nalila tam opravdu moc kečupu. Ze začátku to bylo v pohodě, ale ke konci mi to vyšplíchlo ven a já tak tak uhla před tou sprchou, která dopadla k mému štěstí jen na chodník, ale v ten moment mě předbíhal nádherný kluk, který se na mě ještě otočil a usmál a pak se rozesmál, když jsem kámošce tiše podotkla něco o tom, že tyhle trapasy se mi dějí jen když narazím na takové krasavce. V ten den jsem pobavila nejednoho člověka. Ale jako úspěch považuji spíše fakt, že jsem rozveselila neznámé lidi menším skutkem, jako je pustit do autobusu přede mě, ač jsem tam byla první, pomoct jim dovést je, kam potřebují, když neví, kde to je, pomoct spolužákům (více spíše pomáhají oni mně) a stačil i jediný úsměv, aby se začali lidi usmívat :). Krásný pocit vědět, že ten úsměv jsem jim na tváři přivodila já i ostatním obdarováním tím nejcennějším, co můžeme darovat. Vtipný moment byl, když jsme byli s partou přátel v kafáči slavit dvoje narozeniny (moje a kámošovi) a bratrův svátek a my si zrovna s bratrem přáli navzájem, místo k svátku jsem mu řekla, že mu přeju k narozeninám a on mi přát ke svátku nemusí.. Všichni z toho umírali smíchy, v ten večer padalo dost hlášek, až jsem se obávala, že z toho smíchu už zpod stola nevylezu.. =D Nejvíc se smáli, když se mě poprvé zeptali na občanku jak v kafáči, tak na diskotéce, přitom mě znají (slavila jsem 21, ale málokdo mi to tak tipne, spíš mi tipují patnáct). No.. mohla jsem se smát taky, pak chtěli i po ostatních občanky, protože se chystal policejní zátah nejspíš :). Ale tak moc zajímých zážitků opravdu nemám a tohle jsou spíš ty nudný :(.

    OdpovědětVymazat
  29. zdenulik84@azet.sk
    sledujem ako Zdenka Bušová
    Máš veľmi pekný blog , páčia si mi tvoje články , veľmi rada ich čítam :)
    V poslednej dobe sa mi stávajú stale nejaké trapasy :) Raz som išla so sestrou na pizzu :) Pizza bola úžastná :) Keď nám ju čašník priniesol hneď sme sa do nej pustili :) :D Jedla som posledný kúsok a čo čert nechcel spadol mi na moje nové , biele tričko :) Práve v tej chvíli stál pri nás čašník :) Hrozne som sa hambila :) a sestra sa so mňa smiala a nielen ona ale aj čašník a ostaný ľudia čo ma vydeli :) proste trapas :) :D Druhý trapas sa stal o dva dňi , mala som topánky na vätšom opätku :) Šla som z kostola a za mnou ši nejaký ľudia :) a pre domou bola kamarátka chcela som ju nastrašiť tak som pridala tempo :) ale to som nemala robiť a ešte keď som mala také topánky :) Ako som ju už chcela štuhnuť :) potkla som sa a spadla som , kamoška sa otočila a hrozne sa so mňa smiala a samozrejme sa smiali aj ľudia čo boli sa mnou :) PROSTE TRAPAS :) :D

    OdpovědětVymazat
  30. barbarasway@seznam.cz
    Já se těším na vánoce, ale ne kvůli dárkům. Pohoda doma a sledování pohádek...Pálení svíček a pečení perníčků.

    OdpovědětVymazat
  31. hrdlickova,diana@gmail.com

    Já mám vtipných příhod strašně moc, denně se mi stane minimálně jedna, která stojí za zmínku. Jednoho dne bych o tom chtěla napsat i knížku, protože to opravdu není možný.
    Dnes jsem jela s kamarádkou a jejím přítelem metrem. Její přítel už má dítě, tříletého kluka. Za zmínku stojí jejich dialog:
    ,,Tatíííí, mě se chce strašně prdět!"
    ,,No tak si prdni."
    ,, Nééé, to je přece blbý tady před lidma."
    (pět minut poté)
    ,,Tatíí, když já už fakt musím."
    ,,No tak si prdi přece."
    ,,Když to je přece tak blbý."
    (další dvě minuty)
    ,,Tatí, když já už fakt musím."
    Najednou se ozve pán vedle:,,No tak si už konečně prdni!"
    Usmíval se snad opravdu celý vagon. Pro zlepšení dne mě klidně kontaktuj, mohu tě bavit celý den! :D

    S podzravem,

    Didi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Didi, to je opravdu dobrá příhoda, pobavila, ale soutěž už zkončila:)

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...