úterý 2. července 2013

Červnový Ladybox - jasná trefa do černého

Říkám si, jak mohli v Ladyboxu vědět, co se mi bude hodit na dovču? Červnová krabička od Lady přišla sice o týden později, na začátku července, ale to mi vůbec nevadí. S tím, co se v ní skrývalo, jsem, až na jednu věc, úplně spokojená.

Minulý měsíc jsem se nechala zlákat Senzaboxem, ale moc nadšená jsem nebyla. Tentokrát mě zaujal poodhalený obsah Ladyboxu a udělala jsem dobře, že jsem si jej objednala.


























Krabička je opět pevná, růžová, s leským logem a dopisem uvnitř. Černou výplň právě teď využívá dcerka jako vlasy pro papírovou panenku:-)

Pro mě byl největším tahákem tohoto vydání balzám Figs & Rouge. Měla jsem ho jednou ze Seznaboxu a byl skvělý, takže jsem neváhala. Používám ho na rty, ale dá se mazat i jinam. K mé velké radosti je toto plné balení dvakrát větší a v mé milované příchuti mint. Ale je mi jasné, že ne každý má tyto pálivé balzámy rád, takže bude určitě nějaká kritika.

Hydratační krém Mixa v plném balení 50 ml mi udělal radost taky, protože jsem tuto značku chtěla vyzkoušet a hydratačních krémů u mě není nikdy dost. No jo, stárnoucí pleť se musí zavlažovat! Takže už jen sečtením ceny těchto dvou věcí se mi krabička vyplatila.

Jsem zvědavá na sprej na intimní hygienu od Salcury. Má zajistit léto bez kvasinkových infekcí. Já jsem si před několika týdny kvůli těmto potvorám zažila krušné chvilky, takže ráda vyzkouším.

100% přírodní sprchový gel Kiss My Face s krásnou vůní borovice v cestovním balení se bude hodit a mandarinkové tělové mléko Duck Island taky.

Jsem ráda i za malou zubní pastu Kiss My Face, vzorky šampónů Weleda a BB krému od Vichy. Jako dělané na mou dovolenou.

Na konec jsem si nechala tvářenku Inglot v plném balení. Dá se vložit do freedom systému, třeba spolu se stíny a pudrem. Věřím, že je dobrá a že z ní budou mít ostatní radost, ale já tvářenky až tak moc nepoužívám, takže nejásám. Uvítala bych raději třeba nějaký lak na nehty. Ale nedá se zavděčit ve všem. Takže se ještě rozhodnu, jak s ní naložím.

Tady jsou všechny produkty pohromadě. Zdá se toho celkem dost. Tři plná balení, čtyři cestovní a tři vzorky. Krabička stála 299 Kč.














Pokud krabičky krásy a dění kolem nich sledujete, tak jistě víte, že došlo k velké změně. Už se nebudete měsíc co měsíc muset sama sebe ptát - Objednat krabičku? Ladybox nebo Senzabox? Zůstane už jen otázka - Objednat nebo neobjednat? Senzabox a Ladybox se spojili. Název nové krabičky bude Ladybox, ale s logem Senzaboxu. Cena krabičky by měla být 319 Kč a koncepce se má taky tak nějak zachovat. Ať už je cílem záchrana dvou potápějících se lodí nebo jen lepší využití trhu, hlavní důvod je logicky zvýšení zisku. A aby byl vyšší zisk, musí být více zákaznic. A aby bylo více zákaznic, musí se krabičky stále vylepšovat a být pořád zajímavé. Ale to se vše uvidí. První společná krabička s podtitulem "Just Married" má být v prodeji už zítra.

Co říkáte na obsah této krabičky? A jak vidíte spojení Senzaboxu a Ladyboxu?


3 komentáře:

  1. Moc pěkný článek :) Taky jsem docela šťastná. Objednávala jsem kvůli balzámu a na první pohled se mi líbilo všechno, kromě Mixy, protože mám mastnou pleť a proto né každej krém můžu používat. Na pleti je ale docela fajn, tak si jí schovám na zimu pod makeup. Strašně moc mi voní duck island, rozetřená na těle je jako citrónové bonbóny :) Místo pasty mi přišel šampón a kondicionér, takže to všechno vezmu na dovču, popř. schovám na další cesty. Tvářenku jsem zkoušela a barva mi vyhovuje, jenže šíleně práší, ze štětce se musí ofoukávat a to balení taky nic moc. Spojení krabiček fandím, protože stejně nekupuju každý měsíc a už vůbec né oba boxy...já si tím jen sem tam dělám radost, třeba k narozkám, nebo za zkoušky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem teda zklamaná, Mixu kvůli silikonům a minerálnímu oleji mít nemohu, mentol mi smrdí, vzorků sprcháčů a tělových mék mám kupu a ta tvářenka mi odstínem k bledé pleti fakt nejde.. :(
    A spojení krabiček se mi nelíbí, nebude tu konkurence :/

    OdpovědětVymazat
  3. A jak jsi spokojená s Mixou ty? Mám pocit, že teď tuto značku začali všude prosazovat a reklamovat (televize, časopisy, akce v drogérkách...). Dřív jsem si Mixi vůbec nevšimla. Jsou na ní rozdílné názory. Tak jsem zvědavá. Díky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...