úterý 5. května 2015

Módní inspirace Esprit jaro/léto 2015

Léto už je za rohem, ale teplých dní bylo zatím docela málo. Dnes už to však vypadá, že konečně budu moct odložit kabát a obléknout si něco lehčího.
















Každý rok mi dělá problém přechod ze zimního na jarní/letní oblečení. Teploty jsou na jaře nestálé, nevím, co na sebe, aby mi nebylo horko, ani zima. Vždy se musím ponořit do skříně a připomenout si, jaké kousky pro teplejší dny mám a taky si naplánuju, čím šatník doplním.

Pro malou inspiraci jsem zabrousila na stránky značky Esprit. Vůbec jsem nevěděla, že prodává i online, s poštovným 29 Kč a že nabízí i sekci Home. V mém povědomí je značka Esprit zapsaná jako ta dražší, ale kvalitní, za kterou stojí za to si připlatit. 

Ale pojďme už k mému výběru. V teplých dnech dávám přednost hlavně pastelovým barvám v odstínech béžové, krémové, světle šedé, tyrkysové, růžové, lososové a bíle. Ty kombinuju s černou nebo deninem. V poslední době jsem si oblíbila kardigany, které se dají skvěle kombinovat skoro se vším. Zatím mám jeden černý a jeden krémový. Na léto jsou nejlepší kardigany z tenkého úpletu nebo háčkované. Skvělé se hodí k legínům,  které jsou poslední dobou mým nejoblíbenějším kouskem oblečení. Tento rok jsem svou sbírku černých legín doplnila jedněmi květovanými. Ségra mi je pochválila, takže se nemusím bát je nosit. V mém letním šatníku nesmí chybět ani džínová bundička. Je to prostě klasický kousek, který nikdy nezklame. Mám ráda jednoduchý střih a délku do pasu. Kalhoty mám ráda bílé, ale moc často v nich nevyrážím, protože při malých dětech nejsou moc praktické a vždy je mám nakonec - řekněme si to narovinu - jako prase. Samozřejmostí jsou pak topy různých střihů i barev. Šátky taky udělají velkou službu. Oživí i obyčejný outfit. Prostě kombinování letních kousků mám nejraději. Dá se vymyslet velké množství variant a člověk si vystačí i s málem

Jaké barvy a oblečení nosíte v teplých dnech nejraději?


7 komentářů:

  1. Moc pěkný výběr, toto oblečení se mi taky líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné, tu mentolku mám taky ráda...

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné kousky, jaro a jeho barvy přímo vybízí k veselejším barvám. Koupila jsem si novou kabelku v pastelových barvách a mám z ní hroznou radost :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Džínová bundička je super, konečně jsem si ji taky pořídila. :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si pořídila nedávno novou a je přesně podle mých představ, skvělá:)

      Vymazat
  5. Moc hezké tipy a kombinace. Já jsem na módu tele :( Mám teď spoustu nových kousků z burzy, ale to kombinování mi dělá problém. Musím pročíst nějaké články na Módním pekle :) Kamarádce to prý pomohlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Já se držím při kombinování spíš při zdi, žádné divoké barvy a množství vzorů a tak se cítím nejlíp. A tím by se měl asi každý řídit, dát na svůj pocit, protože když budeš mít na sobě hit sezóny, ale nebudeš se v tom cítit dobře, tak je to na houby:-)

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...